Acasă Stirile zilei Bani Wizz Air se mută pe Otopeni cu tarife de până la trei...

Wizz Air se mută pe Otopeni cu tarife de până la trei ori mai mari

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Compania aeriană de zboruri low-cost Wizz Air a dublat şi chiar triplat preţul biletelor de avion pentru deplasările în străinătate care vor avea loc după 25 martie, data la care va muta zborurile pe aeroportul Otopeni.

Deşi reprezentanţii companiei transmiteau că această mutare va creşte preţul biletelor cu 4%, de fapt, pe unele destinaţii tariful biletelor este similar cu cel practicat de compania aeriană de linie regulată Tarom (care oferă şi o masă la bordul avionului).

De exemplu dacă în februarie un bilet dus-întors pe Bucureşti-Bruxelles se putea rezerva cu 460 de lei (cu toate taxele, inclusiv cea de plată cu cardul) pentru o călătorie la sfârşitul lunii martie de vineri până luni, acum un bilet rezervat cu aproape cinci luni înainte tot pentru o călătorie de vineri până luni costă 946 de lei. Data de călătorie luată în calcul este 17-20 august. La Tarom o călătorie pe aceeaşi rută şi în aceeaşi perioadă costă 1.000 de lei .

Şi pentru o călătorie la Roma tariful a crescut semnificativ. Preţul unui bilet dus-întors, cu rezervare făcută astăzi pentru o călătorie în perioada 17-20 august, a ajuns la 656 de lei.