Vremea se incalzeste pe zi ce trece! Vezi prognoza meteo pentru toata tara! – Cap Limpede

Vremea se incalzeste pe zi ce trece! Vezi prognoza meteo pentru toata tara!

Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!

Vremea se incalzeste fata de ziua precedenta in toate zonele, vor caracteriza o vreme calda pentru aceasta data in vest si centru si apropiata de normal in restul tarii, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie.

Astfel, temperaturile maxime se vor incadra intre 6…7 grade pe litoral si 17…18 grade in regiunile vestice. Cerul va fi variabil la senin, cu unele innorari noaptea in vestul teritoriului. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in Banat, in Moldova si la munte. Se va semnala ceata, izolat in primele ore ale diminetii si cu caracter local noaptea si izolat se va produce bruma. Minimele termice vor fi cuprinse intre -2 si 6 grade, mai scazute in depresiunile Carpatilor Orientali, spre -6 grade, dar si usor mai ridicate in Dealurile Banatului.

LA BUCURESTI:

Marti, valorile termice vor fi in crestere usoara si se vor apropia de cele normale specifice perioadei; temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 13 grade, iar cea minima va fi de 0…2 grade. Cerul va fi variabil la senin, iar noaptea vor fi conditii de ceata. Vantul va sufla slab si moderat.

Loading...

vremea2

Sursa: mediafax.ro

Vremea se incalzeste pe zi ce trece! Vezi prognoza meteo pentru toata tara! was last modified: martie 24th, 2015 by Elena Tudor

Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!
spre

Share Page

Close