Vrei sa te lasi de fumat? Vezi cea mai simpla metoda prin care poti invinge TUTUNUL – Cap Limpede

Vrei sa te lasi de fumat? Vezi cea mai simpla metoda prin care poti invinge TUTUNUL

Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!

Institutul National pentru Sanatate din Marea Britanie, sfatuieste populatia care doreste sa renunte la fumat, sa incerce sa inhaleze mai putin fum si sa fumeze mai rar de-a lungul zilei.

NICE sustine ca, desi renuntarea brusca la fumat este cea mai buna solutie, cei care gasesc aceasta sarcina deosebit de dificila ar putea incerca sa inhaleze mai putin si sa fumeze mai rar.

“Unii oameni, mai ales cei care sunt extrem de dependenti de nicotina s-ar putea sa nu se simta in stare sa renunte imediat, motiv pentru care renuntarea treptata este cea mai buna varianta. Aceasta abordare este o alternativa destul de puternica, ea avand potentialul de a reduce riscurile. Pentru unii oameni, acest proces ar putea sa determine o schimbare a comportamentului care, ulterior, ar putea duce la renuntarea la fumat”, a explicat profesorul Mike Kelly, expert NICE.

Pana acum politicile de constientizare sustineau renuntarea brusca si completa la fumat. Acum, insa, NICE adopta o alta strategie, treptata, din dorinta de a ajuta populatia.

Loading...

Numai in Marea Britanie, aproximativ 20% dintre adultii sunt fumatori, dar cercetarile au aratat ca aproximativ o treime dintre aceste persoane isi doresc sa poata renunta la acest obicei.


Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!
spre

Share Page

Close