Acasă Life Dezvoltare Personala Vrei sa iti deschizi cel de-al treilea ochi? Ai grija ce iti...

Vrei sa iti deschizi cel de-al treilea ochi? Ai grija ce iti doresti…

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Cunoasteti expresia „ai grija ce iti doresti”? Ei bine, pentru unele persoane deschiderea celui de-al treilea ochi arata lucruri pe care nu si le doresc sa le vada. Pentru altele este un drum spre iluminare. 

Al treilea ochi (cunoscut si ca ochiul interior) este un concept metafizic si esoteric care se refera partial la ajna (frunte) chakra in anumite traditii spirituale Orientale si Vestice. Se mai face referire la el ca poarta care conduce spre tinutul interior si catre locuriile constiintei superioare. In spiritualitatea Moderna, al treilea ochi mai poate simboliza o stare de iluminare sau evocarea unor imagini mentale avand o semnificatie spirituala sau psihologica profund personala.

Acesta este deseori asociat cu viziuni, clarviziune, precognitie si experiente in afara corpului, iar oamenii care pretind ca au dezvoltat capacitatea de a-si folosi al treilea ochi sunt deseori numiti profeti.

Pe site-ul Above top secret o persoana cu numele „pellian” a scris in legatura cu „cel de-al treilea ochi”:

Am gasit o tehnica reala care va creste perceptia spirituala de o mie de ori. Nu voi spune nimanui ce este sau unde am invatat ca UNELE LUCRURI pot atrage persoane foarte rele care ulterior vor distruge totul.

In prima noapte am facut aceste exercitii. Am avut un tip de vis foarte ciudat pe care nu l-am mai avut inainte. Continutul nu inseamna nimic, dar ma abat de la subiect. A doua zi am observat ca uneori  constientizarea si viziunea mea sunt diferite. M-am gandit ca acest lucru este chiar fantastic. Fac exercitiile din nou la scurt timp. Acelasi lucru se intampla noaptea. Vad culori si forme care imi urmeaza viziunea. Ele erau acolo chiar daca mi-am inchis ochii complet in intuneric sau i-am deschis dimineata intr-o lumina puternica. Acestea pareau a fi obiecte de un anumit fel care aveau o stralucire alba si un fel de tesut.

Acest lucru suna un pic nebunesc dar cred ca aceste exercitii creeaza un fel de energie care atrage forme astrale. Intr-o noapte m-am trezit si am vazut o franghie groasa de la pervazul ferestrei mele pana la usa. In acel moment am stiut ce era. Am facut greseala de a o atinge moment in care am simtit ceva asemanator curentarii.

Am continuat exercitiile si doua saptamani mai tarziu eram pe punctul de a adormi cand am vazut un inel albastru de lumina care zbura ca un fluture in camera mea. Am aprins lumina iar inelul a persistat inca o secunda dupa asta si am simtit o intepatura apoi mi s-a facut pielea de gaina ca atunci cand ai frisoane.

Nivelul perceptiei a fost incredibil.

Acest lucru este o diferenta intre a avea o minte spirituala solida si a avea o minte bazata pe frica.

In filmuletul de mai jos este un tutorial pentru a te ajuta sa iti deschizi cel de-al treilea ochi.

Sursa: Enlightened-consciousness

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentSpune-mi cand te-ai nascut, ca sa-ti spun ce boli vei avea
Articolul următorCe legatura s-a gasit intre tulburarile psihiatrice si Razboiul stelelor?