Acasă Stirile zilei VIDEO Scandal imens intre fratii Cioaba. Dorin il acuza pe Daniel ca...

VIDEO Scandal imens intre fratii Cioaba. Dorin il acuza pe Daniel ca a vrut sa-i fure coroana regala!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Dorin Cioaba, auto-intitulatul rege international al romilor, rupe tacerea si vorbeste in premiera despre motivul pentru care Daniel, fratele sau, a vrut sa fie si el incoronat, dar si despre relatiile tensionate dintre ei, anunta cancan.ro.

Dorin Cioaba a declarat ca fratele sau a fortat nota cu o seara inainte de inmormantarea tatalui lor ca sa fie si el numit rege, si ca acesta a urmarit sa puna mana pe coroana de aur care valoreaza aproximativ 150.000 euro.

„Daniel a incercat sa forteze nota in ziua incoronarii ca sa fie si el uns rege, si a reusit. Nu mi-a placut situatia in care am fost pus, si faptul ca nu am putut sa stau sa-mi plang tatal. Fratele meu, impreuna cu oameni din anuturajul sau, mi-au fortat mana”, spune Dorin Cioaba.

Acesta sustine ca pentru a nu crea un scandal in ziua inmormantarii tatalui sau, a fost nevoit sa accepte ca si Daniel sa fie rege.

“ Pe buna dreptate, multa lume a ramas uimita cand a vazut ce se intampla. Murise un rege si au fost incoronati doi, din pacate asta este realitatea. Am fost cumva fortat sa accept sa impart titlurile cu Daniel.  Sper ca acesta sa se tina de treaba dupa ce a obtinut ce a vrut, si sa lucreze pentru comunitatea tiganeasca.  Ii doresc succes daca tot a ajuns rege, are multe de invatat,  si sper sa faca treaba buna”, a mai precizat Dorin Cioaba.

Titlu inventat

Acesta mai spune ca titlul de rege al tiganilor din Romania nu a existat niciodata, si ca acesta a fost inventat pentru ca fratele sau sa poata “domni”.
“Singurul titlu care exista este al meu, cel de rege international, si asta spune multe. Fratele meu a vrut sa primeasca o parte din titlurile tatalui meu, ceea ce ne-a socat pe toti, pentru ca nu avea vreun drept. Daniel nu s-a implicat vreodata in activitati sociale, iar cand tata era mort, s-a trezit ca vrea si el sa fie rege. Daca tata ar mai fi trait si abdica din diverse motive, cu siguranta nu i-ar fi dat lui Daniel coroana. Fratele meu a urmarit strict sa puna mana pe coroana tatalui meu, care valoreaza aproximativ 150.000 euro. Aceasta cantareste aproape doua kilograme si este facuta din aur, smaralde, rubine si safire. A fost confectionata la inceputul anilor ’90, iar acum este la Dorinel.  A obtinut ce a vrut”, a mai declarat Dorin Cioaba.

Contactat telefonic, Daniel Cioaba a negat cele spuse de fratele sau.
“Aveam dreptul la coroana si la mostenirea tatalui meu, iar Dorin stie acest lucru. Averea familiei mie mi se cuvine. Imi pare rau ca fratele meu a facut asemenea afirmatii”, a spus Daniel Cioaba.

Click AICI pentru video!