Acasă Stirile zilei VIDEO! Marturisirile unui SPION KGB pe patul de moarte! Liderul PUTIN a...

VIDEO! Marturisirile unui SPION KGB pe patul de moarte! Liderul PUTIN a fost DEMASCAT! Ce legaturi are cu AL-QAEDA!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Publicatia The Daily Telegraph a publicat o inregistrare audio cu fostul spion KGB Alexandr Litvinenko, cu un an inainte de moartea sa, care face cateva marturisiri socante despre liderul Vladimir Putin.

Inregistrare in care afirma ca presedintele Vladimir Putin are o „relatie buna” cu unul dintre cei mai periculosi mafioti ai lumii, Semion Moghilevici, acuzat ca ar vinde arme organizatiei teroriste al-Qaeda.

Denunta legaturi

O ancheta Telegraph a descoperit inregistrarea audio, cu cateva zile inainte de inceperea anchetei publice asupra mortii opozantului rus, Alexandr Litvinenko, prevazuta a demara pe 27 ianuarie a.c.

In inregistrarea datata noiembrie 2005, Litvinenko denunta legaturi intre serviciile rusesti de informatii – SVR si FSB – cu un fost agent KGB care are legaturi cu al-Qaeda.

„Dupa primul meu contact cu Mario Scaramella, serviciile speciale din Rusia, ambasada Rusiei a cerut politiei italiene sa-l aresteze pe fratele meu si sa-l extradeze in Rusia”, spune Litvinenko.

„Era un santaj la adresa mea, daca nu ma opresc din colaborarea cu Mario Scaramella si Paolo Guzzanti, fratele meu va fi pus sub acuzare in Rusia”.

Litvinenko afirma ca a fost amenintat de autoritatile ruse sa nu mai lucreze cu o comisie insarcinata sa stabileasca legaturile dintre sovietici si politicieni italieni. Acesta afirma ca serviciile rusesti de spionaj sunt „foarte speriate” de activitatea acestei comisii. Litvinenko ii oferea informatii lui Mario Scaramella, un expert italian in materie de securitate, care lucra in calitate de consultant pentru Comisia Mitrohin, o comisie parlamentara, infiintata in 2002 si condusa de senatorul Paolo Guzzanti.

In inregistrare, Litvinenko sustine ca Rusia l-a santajat sa nu mai lucreze cu Scaramella, prin amenintarea de extradare a fratelui sau din Italia, unde traia.