Acasă Multimedia Fotogalerie IMAGINI cu animale pe cat de DRAGALASE, pe atat de PERICULOASE! Te...

IMAGINI cu animale pe cat de DRAGALASE, pe atat de PERICULOASE! Te pot ucide lejer cu armele lor secrete! GALERIE FOTO

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Ele sunt doar cateva din animalele dragalase care nu sunt neaparat si lipsite de aparare si care ar putea ucide lejer un om. 

Mother Nature Network a intocmit o lista cu 15 animale dragute, dar fatale si pe care atunci cand le intalnesti nu este bine sa le superi. Pentru ca o manifestare de afectiune din partea omului, poate fi interpretata o posibila amenitare de creaturile salbatice ce nu ezita sa se apere atunci cand sunt in pericol.

In plus, pentru unele din creaturile din lista este chiar recomandat sa stai la mare distanta, nu de alta, dar in ciuda aspectului dragut, sunt unele chiar sunt in lista celor mai periculoase animale din lume.

15. Pufferfish sau pestele balon

Putini pesti sunt mai draguti decat pestele balon, dar nu va lasati pacaliti. Este al doilea cel mai veninos vertebrat de pe planeta. Ucide prin paralizarea diafragmei, cauzand sufocarea. Pescarii recomanda utilizarea de manusi groase, pentru a evita otravire si riscul de a fi muscat. Otrava nu are antidot.

IMAGINI cu animale pe cat de DRAGALASE, pe atat de PERICULOASE! Te pot ucide lejer cu armele lor secrete! GALERIE FOTO15

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos