Acasă Politic VIDEO Klaus Iohannis l-a facut praf pe Tariceanu intr-o conferinta de presa

VIDEO Klaus Iohannis l-a facut praf pe Tariceanu intr-o conferinta de presa

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Iohannis spune despre Calin Popescu Tariceanu ca este disperat si ca a ars podul care il mai lega de PNL.

Presedintele interimar al PNL, Klaus Iohannis, a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa, ca „PNL s-a angajat pe drumul unificarii dreptei, pe un drum european si acest lucru i-a dus la disperare pe competitori”.

„Asa ca l-au inconjurat pe domnul Tariceanu si l-au prezentat public ca cel care doreste sa pastreze identitatea liberalismului. Afirm cu tarie ca liberalismul nu a fost nicicand sub asediu si nu va fi nici in perioada urmatoare. Liberalismul trebuie sa traiasca in PNL, si nu in bratele unei formatiuni cvasipolitice hranite de PSD”, a spus Iohannis.

El a precizat ca aceia care au participat, joi, la intalnirea cu Calin Popescu Tariceanu sunt „dintre cei care au parasit partidul sau au fost dati afara din partid”, dar si unii a caror sanctionare „se va discuta”.

„Vom merge mai departe pe calea unificarii dreptei cu scopul simplu de a merge spre o Romanie prospera si puternica”, a spus Iohannis.

Intrebat daca Tariceanu mai are vreo sansa sa revina in PNL dupa ce a facut pana acum, Iohannis a raspuns: „Daca m-ati fi intrebat acum o saptamana, as fi zis ca, daca termina cu piruetele si se reorienteaza spre PNL, exista o cale de discutie. Dupa lansarea acelui vehicul cvasipolitic de ieri (joi – n.r.) cred ca domnul Tariceanu a ars podul din spatele domniei sale care-l mai lega cu PNL”.

Calin Popescu Tariceanu a anuntat, joi, constituirea Grupului de Initiativa pentru Pastrarea Identitatii Liberale. La acest eveniment au participat si aproximativ 15 parlamentari PNL.

Intre cei prezenti s-au numarat Daniel Chitoiu, Daniel Barbu, Viorel Palasca, Andrei Gerea, Mihai Stanisoara, Radu Stroe, Ovidiu Silaghi, Sorin Iliesiu, Gratiela Gavrilescu. Sursa info: mediafax.ro

 

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos