Cel puţin 340 de persoane au fost rănite, miercuri dimineaţă, într-un accident feroviar produs la Buenos Aires, anunţă ministrul argentinian al Transporturilor, Juan Pablo Schiavi.

„Trei sute patru zeci de persoane au suferit politraumatisme. (…) Numeroase persoane sunt blocate în vagoane. Nu ştim încă dacă sunt şi morţi. Trenul a intrat în gară cu viteza de 20 de kilometri pe oră şi a lovit tampoanele de oprire de la capătul liniei”, a explicat oficialul citat.

Potrivit poliţiei, trenul, care transporta aproximativ 2.000 de călători, ar fi rămas fără frâne la intrarea în gară şi a lovit tampoanele de la capătul liniei.

„Accidentul este foarte grav. Vagoanele s-au lovit unul de celălalt. Totul este filmat şi va fi studiat”, a declarat Schiavi.

1 COMENTARIU

  1. tigane, PDL e din PPE, deci de fapt nu e tocma’ de dreapta. E de drptaa doar raportat la celelalte partide politice de pe scena romaneasca (PSD, PNL ), da’ la modul absolut e mai degraba centru-stanga, as zice. Da’ chestia cu COMUNIST , e o exagerare grosolana las-o mai moale daca vrei sa te ia lumea in serios, zau. Se propun nationalizari pe-acolo, si n-am observat eu?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.