Acasă Stirile zilei VIDEO FOTO Fanii Stelei interogati timp de opt ore la Sibiu. Stelistii...

VIDEO FOTO Fanii Stelei interogati timp de opt ore la Sibiu. Stelistii scandalagii vor avea dosare penale!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Conflictul spontant izbucnit intre aproximativ 50 de suporteri si cativa localnici din localitatea sibiana Slimnic, in urma caruia doi fani ai Stelei au ajuns la spital si un sibian a fost ranit nu a ramas fara urmari. Politia a deschis dosare penale pentru cel putin un suporter care a patruns in curtea unei case din Slimnic.

Bataia dintre suporterii Stelei si un grup de localnici care sustin ca acestia au intrat in curtea casei si si-au facut nevoile pe gardul imobilului a intrat acum pe mainile politiei. Dupa ce fanii stelisti au fost tinuti in fata postului de politie din localitatea sibiana pret de mai bine de opt ore pentru interogari, astazi Politia Sibiu a anuntat ca ancheta este deja demarata si sunt anchetate mai multe persoane.

”In urma cercetarilor efectuate la fata locului s-a stabilit faptul ca din autocar a coborat un grup de suporteri ai unei echipe de fotbal. Acestia au patruns in curtea unui imobil apartinand unui localnic din Slimnic. Intre proprietarul acestui imobil si grupul de suporteri s-a produs o altercatie spontana. Un conflict spontan in cadrul caruia s-au agresat reciproc cu pumnii si cu pietre pe care le-au luat din curte. Au rezultat atat pagube materiale in urma acestor infractiuni cat si doua persoane care au fost transportate la spitalul clinic judetean Sibiu cu vatamari corporale. Cercetarile sunt continuate sub aspectul savarsirii infractiunilor de de violare de domiciliu, distrugeri si alte violente”, a declarat Luciana Baltes – purtator de cuvant IPJ Sibiu

VEZI PE 24S.RO IMAGINI VIDEO CU SUPORTERII ANCHETATI LA SLIMNIC ŞI DECLARATII ALE ACESTORA!