Acasă Cultura Cinemagia VIDEO: Filmele sunt cea mai buna INSPIRATIE pentru partidele de sex!

VIDEO: Filmele sunt cea mai buna INSPIRATIE pentru partidele de sex!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Nu trebuie sa te uiti la filme pornografice ca sa vrei sa-ti petreci timpul in pat cu iubitul, ci unele scene cu tenta erotica iti pot provoca ganduri senzuale. Iata cateva dintre filmele pe care ti le recomandam:

„Risky Business”

Este un film vechi, din anii ’80, in care joaca Tom Cruise si Rebecca De Mornay. Scena pe care nu trebuie s-o ratezi este cea in care Cruise si De Mornay se gasesc intr-un vagon de tren gol si… mai departe cred ca ti-ai dat seama ce se intampla.

„Friends with Benefits”

Este o comedie romantica despre sex, cu Justin Timberlake si Mila Kunis. Bine, in tot filmul este vorba despre sex, insa o scena anume este foarte interesanta: la casa de pe litoral a tatalui lui, cand fac sex pasional si trebuie sa nu scoata sunete.

„A Dangerous Method”

Cu Keira Knightley si Michael Fassbender. Fassbender este psihiatrul Karl Jung, iar Keira joaca rolul pacientei sale, ce sufera de „isterie” – sau mai bine zis, se masturba, iar in anii 1900 acest lucru era considerat o boala. Scena pe care ti-o recomand este cea in care Fassbender o palmuieste peste fund pe Keira, asezata in poala lui, cu fusta ridicata.

„Desperado”

Antonio Banderas este foarte carismatic, ca doar nimic nu se compara cu pasiunea latino. In filmul Desperado a avut o scena de amor cu Salma Hayek, foarte intensa, plina de pasiune.

„The Blue Lagoon”

Un baiat si o fata naufragiaza pe o insula si trebuie sa se descurce singuri. Anii trec si ei cresc, iar sexualitatea ii ia prin surprindere. Brooke Shields si Cristopher Atkins descopera singuri ce inseamna sa faci sex, primele scene fiind cu adevarat excitante.

„Kinsey”

Este un film cu si despre sex. Liam Neeson, in rolul profesorului Alfred Kinsey este un pionier in comportamentul sexual uman. Redescopera alaturi de el ce insemna sexul in anii ’40 si ce a ajuns in prezent.