Acasă Life Stil Ai SPRANCENELE prea subtiri? Le vrei mai PLINE? Uite 5 pasi simpli!

Ai SPRANCENELE prea subtiri? Le vrei mai PLINE? Uite 5 pasi simpli!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Sprancenele groase, ingrijite si bine definite reprezinta cel mai hot trend in materie de beauty. Nu avem toate norocul de a detine astfel de sprancene de la Mama Natura, dar ni le putem crea singure, urmand sfaturile expertei Sania Vucetaj, proprietar al Sania Brow Bar din New York.

PREGATIREA: Aplica o pudra translucida pe arcade, pentru a neutraliza orice urma de grasime.

Pasul 1

Piaptana-ti sprancenele in jos cu o periuta circulara (sau una pentru mascara, curata), pentru a face vizibila marginea de sus a sprancenelor.

Pasul 2

Foloseste un creion pentru sprancene cu doua tonuri mai deschis decat nuanta acestora, pentru a defini marginea de sus a sprancenelor, trasand linii intrerupte scurt. Piaptana apoi firele in sus, astfel incat sa acopere liniile trasate.

Pasul 3

Procedeaza la fel pe marginea de jos a sprancenelor, dar traseaza linii scurte pe diagonala, care sa se piarda printre fire.

Pasul 4

Cu o pensula taiata in unghi, „umple” sprancenele cu pudra pentru sprancene (ar fi bine ca aceasta sa se potriveasca la nuanta cu creionul folosit la pasul al doilea).
Pudra pare mai fina si mai naturala in comparatie cu creionul, fiind mult mai potrivita pentru a acoperi zone extinse.

Pasul 5

Pentru a fixa culoarea, aplica putin fixativ pe peria circulara (sau un gel transparent pentru sprancene) si trece-l peste sprancene cu miscari repetate, de jos in sus.