Acasă World VIDEO Fetita romanca salvata dupa ce a ramas cu capul blocat intr-un...

VIDEO Fetita romanca salvata dupa ce a ramas cu capul blocat intr-un gard in Teramo

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Micuta in varsta de 16 luni a ramas blocata cu capul in gardul din apropierea unei fantani arteziene. Echipele de interventie s-au chinuit jumatate de ora sa o scoata pe fetita din acea capcana.

 

Copila s-a jucat si a ramas blocata cu capul in grilajul metalic al „Fantanii celor doi lei” („Fontana dei Due Leoni”), situata in Piata Orsini, in fata sediului Primariei orasului Teramo(regiunea Abruzzo, centrul Italiei), scrie site-ul italian PrimaDaNoi.it.

 

Mama fetitei, o romanca, a solicitat imediat ajutorul pompierilor italieni. Echipa de interventie a lucrat aproximativ 30 de minute pentru taierea cu extrema atentie a gratiilor metalice in care era prins capul fetitei.

 

Copilul in varsta de un an si patru luni a fost eliberat fara a fi ranit.

 

„Fantana celor doi lei” a fost construita de sculptorul Pasquale Morganti la sfarsitul secolului al XIX-lea si inceputul secolului XX, fiind amplasata la intrarea principala in Palatul Municipal din Teramo. Potrivit site-ului Cityrumors.it, in momentul incidentului in sediul Primariei din Teramo se desfasura prima sedinta a noului Consiliu Municipal. Sedinta a fost intrerupta pana la eliberarea fetitei.

sursa: mediafax.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos