Nu e o gluma, e cola la punga, o noua gaselnita de marketing a Coca-Cola pentru piata central-americana, unde pretul bauturilor la sticla e inaccesibil fata de cel al bauturilor la punga. Chiar si Coca-Cola se vinde la punga, turnata din sticle mari. Asta inseamna insa ca brandul are o problema de… brand.

Asa ca au hotarat sa-i salveze identitatea de piata adaptandu-se la piata locala cu o punga in forma de sticla iconica. Punga-sticla e facuta din plastic biodegradabil – precum pungile de la unele supermarketuri, care se descompun dupa cateva saptamani – si inseamna ca oamenii nu mai trebuie sa lase garantie pentru ea si, de asemenea, ca polueaza mai putin.

1 COMENTARIU

  1. da, asa e. Nu exista nicio bucla! Eu ma uitam si tot saerpm ca locomotiva se va intoarce cu fata si la intors dar din pacate nu avea cum… :(E pacat.. dar ma rog… ce sa faci… probabil au chestii mai „importante” de facut cu gramada de bani stransi din bilete decat sa faca o bucla si sa asfalteze drumul pana la gara…@turisticus: Mersi! Intr-adevar, nu prea am scris in asa fel incat sa reiasa ca a fost grozava calatoria. Nici acum nu stiu cum sa raspund cand lumea ma intreaba daca merita..Eu zic ca e interesant de mers o data, dar ceva care sa te dea pe spate complet, nu e…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.