Acasă Stirile zilei Victor Rebengiuc pune degetul pe rana societatii! Marirea asta de salarii e...

Victor Rebengiuc pune degetul pe rana societatii! Marirea asta de salarii e un fel de abaterea atentiei! ia banii astia, iar noi demolam tot!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Victor Rebengiuc are o curiozitate cu privire la averea lui Liviu Dragnea, presedintele PSD. Actorul a spus ca Romania este una dintre putinele tari din lume care are mari bogatasi proveniti din politica.

„Astept explicatii! Vreau sa stiu si eu cum si-a facut Dragnea mosia aia pe care o are in Alexandria, vreau sa stiu cum are el paduri cu vanat, lacuri cu pesti, cum are hoteluri… De unde le-a facut? si nu numai el, dar el pare acum personalitatea cea mai importanta a tarii si care vegheaza asupra viitorului ei, cu grija, cu dragoste… Ma intreb si eu! Nu stiu. Trebuie sa existe o posibilitate, poate nu foarte legala, dar exista”, a spus Victor Rebengiuc, intrebat cum isi explica faptul ca politicieni care au lucrat toata viata la stat isi permit un stil de viata hollywoodian.

intrebat daca ar trebui sa existe un moment T0, de la care pacatele trecutului postcomunist sa fie iertate, asa cum vor multi politicieni, actorul a raspuns ca nu. „Fiecare trebuie sa deconteze. De unde ai asta?”, a punctat Victor Rebengiuc, conform Digi24.

„Ce ne-ar place noua asta, ce bine-ar fi… Am facut clasa de mijloc din Romania. (Politica, n.red.) A facut marii bogatasi. Este poate una din putinele tari din lume care are mari bogatasi proveniti nu din economie, din industrie, ci din politica. Politica se plateste bine in Romania”, a adaugat actorul.

El a spus ca fiecare sursa de venit a sa poate fi verificata si adaugat, intrebat daca are romanul gena furtului, ca „daca merge, vezi ca merge… ala a furat si nu-l ia nimeni de gat, de ce sa nu incerce omul?”.

Victor Rebengiuc a mai spus ca a furat doar experienta in teatru, acesta fiind „un furt legal”.

Pe de alta parte, actorul considera ca exista o distanta mare intre romanii care muncesc si nu fura si conducatori.

„Romanii care muncesc ii sufera pe cei care ne conduc, iar cei care ne conduc nu ii aud pe cei care muncesc, nu ii aud si nu se gandesc la cei care muncesc. Marirea asta de salarii, tare ma tem ca e un fel de abatere a atentiei: ia banii astia, esti multumit! si intre timp sa lucram, sa demolam justitie, demolam tot, scoatem oameni capabili din justitie, ca sa nu mai fie pedeapsa pentru noi, sa fie Parlamentul singurul for care conduce si in care s-au adunat cei care stiu sa se imbogateasca”, a conchis Victor Rebengiuc.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos