Acasă Politic Victor Rebengiuc, iritat cand e confundat cu „guzganul rozaliu” din PSD: „De...

Victor Rebengiuc, iritat cand e confundat cu „guzganul rozaliu” din PSD: „De ce sa-mi spui mie Hrebenciuc?! H e de la hot”!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Actorul Victor Rebengiuc a marturisit, la postul de televiziune Digi24, ca este iritat de fiecare data cand numele sau este coonfundat cu cel al pesedistului Viorel Hrebenciuc.

„Da, mi s-a intamplat. Si ma enerveaza treaba asta”, a marturisit actorul, in emisiunea „In fata ta” de la Digi24. „Adica nu pot sa-mi explic. Eu am o activitate de 61 de ani, deci numele meu e public de 61 de ani, toata lumea stie de Victor Rebengiuc…

Si unul, care a inceput de 27 de ani sa fie cunoscut, numele lui e mai cunoscut decat al meu. Asta nu-nteleg: de ce sa-mi spui mie Hrebenciuc?! Si ma irit cand aud chestia asta si spun: Nu, dom’ne. „H” e de la hot, n-are ce sa caute la Rebengiuc. Rebengiuc incepe cu „R”, nu cu „H” de la hot”, a declarat Victor Rebengiuc.

Acesta a mai dezvaluit ca l-a cunoscut intr-o imprejurare pe adevaratul Viorel Hrebenciuc, care l-a intrebat daca si-a facut arborele genealogic. „Eu mi l-am facut”, i-a spus Hrebenciuc lui Rebengiuc. „Da, deci el stie, are arborele genealogic, a inceput din preistorie”, a comentat actorul razand.

Actorul declara recent ca-si doreste sa stie cum si-a facut Liviu Dragnea, seful PSD, averea: „Vreau sa stiu si eu cum si-a facut Dragnea mosia aia pe care o are in Alexandria, cum are el paduri cu vanat, lacuri cu pesti”.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentCelebrul doctor Brian Clement dezvaluie reteta prin care se poate regenera complet organismul!
Articolul următorSfantul cinstit de credinciosii romani care vindeca trupul si sufletul! Ce nu trebuie sa faci sub nicio forma!