Victor Ponta sustine ca el nu a fost sunat de nimeni pentru interventii in justitie si ca poate astfel de interventii l-au vizat, “nu degeaba”, pe presedintele Traian Basescu, deoarece persoanele care au apelat la aceste metode stiau probabil ca seful statului poate rezolva unele probleme.

“Vorbim asa…Nu vrea presedintele sa-i spuna ? (pe cei care au facut interventii – n.r.) Sa-i dea la presa. Eu sunt fost magistrat, nu dau si nu primesc telefoane, dar presedintele probabil…nu degeaba il sunau pe Basescu, ca stiau ca el are puterea sa intervina pe acolo, sunau si ei la cine poate sa rezolve, la mine nu au sunat, ca eu nu ma bag. Dar ideea e urmatoarea: poate mai tace din gura domnul presedinte cu justitia, ca tot ce spune, spune numai traznai !”, a afirmat Ponta.

Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri, la Congresul avocatilor, ca politicul trebuie sa inteleaga ca justitia, cu cei trei piloni ai ei – judecatori, procurori, avocati – este intangibila din punct de vedere al traficului de influenta.

“Sunteti avocati si cred ca v-ati saturat si dumneavoastra auzind la televizor cui i s-au mai facut dosare politice. Stiti foarte bine ca in ele nu exista nimic politic, eu nu
Via: Circul Politic  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.