Acasă Politic Viceprimarul Dan Cristian Popescu a cerut controale riguroase la comerciantii din sectorul...

Viceprimarul Dan Cristian Popescu a cerut controale riguroase la comerciantii din sectorul 2

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Dan Cristian Popescu, viceprimarul sectorului 2 a cerut directorului ANPC sa intreprinda controale la comerciantii din sectorul 2, pentru a se asigura ca legea este aplicata si cetatenii sunt protejati in fata oricaror abuzuri.

Prima zona verificata a fost cea din Hala si Piata Obor, cea mai mare piata din Bucuresti.

“Este o perioada dificila pentru noi toti si din pacate exista persoane care profita de aceasta situatie. Am cerut sa se verifice daca pretul de la raft se regaseste si la casa de marcat si, de asemenea, vreau ca speculantii sa fie identificati si sanctionati. Acesti indivizi pun in pericol viata noastra, a tuturor, evazioneaza statul roman si aduc pagube inclusiv comerciantilor de buna credinta”, a declarant viceprimarul Popescu.

Tot printre masurile anuntate de Dan Cristian Popescu se afla si obligativitatea comerciantilor din Hala si Piata Obor de a acoperi marfa cu folie transparenta, de a purta manusi de unica folosinta si masca de protectie si de a indruma clientii sa pastreze distanta legala unul fata de celalalt.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentParintele Constantin Necula: „E nevoie sa ne imunizam la minciuna si manipulare, la zvonistica si ideologii grobiene! Nu-i ispita mai mare decat sa crezi ca poate lipsi Dumnezeu din vindecarea unui popor!
Articolul următorOreste Teodorescu analizeaza la „Jocuri de putere” stadiul in care se afla intreaga lume in combaterea virusului!