Acasă Stirile zilei Veste socanta! Ioan Gyuri Pascu a murit la 55 de ani!

Veste socanta! Ioan Gyuri Pascu a murit la 55 de ani!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Actorul Ioan Gyuri Pascu a murit luni dimineata, la varsta de 55 de ani. Fostul membru al grupului Divertis suferea de diabet. Potrivit primelor informatii, actorul ar fi suferit un infarct. Fostul membru al grupului Divertis a jucat si in filme, dar si in numeroase piese de teatru.

Ioan Gyuri Pascu a murit in locuinta fostei sale sotii, din cartierul bucurestean 23 august. Actorul suferea de diabet. Luni, la ora 4:00, acestuia i s-a facut rau, iar sotia a sunat la ambulanta. Medicii au incercat sa il resusciteze timp de 45 de minute, insa fara rezultat. Trupul neinsufletit al lui Ioan Gyuri Pascu a fost preluat de legisti, care vor stabili cauza decesului. In 2010, actorul a suferit un infarct si s-a recuperat la Spitalul Universitar din Bucuresti.

 

Ioan Gyuri Pascu (n. 31 august 1961, Agnita, Romania – d. 26 septembrie 2016, Bucuresti, Romania) a fost un muzician si un actor roman, membru al grupului de umor Divertis din anul 1987. S-a lansat in cariera muzicala in anul 1977 si de atunci a abordat diverse stiluri muzicale, printre care: pop, rock, blues si reggae. A fondat mai multe formatii de succes in anii ’90, precum The Blue Workers sau Pacific, al caror solist a fost, fiind membru activ al primei formatii. A lansat mai multe piese de rock alternativ prin casa sa de discuri, Tempo Music, si a fost un critic al radioului comercial romanesc.

Pe langa activitatea de la Divertis, unde a abordat in special satira politica, a mai jucat in filme de lung metraj precum O vara de neuitat – in regia lui Lucian Pintilie si in Occident – regizor Cristian Mungiu. A mai jucat in mai multe piese de teatru, precum Take, Ianke si Cadar, asigurand si coloana sonora pentru o parte din ele. A colaborat cu mai multe posturi de televiziune, printre care TVR 1, Antena 1 si Pro TV. A mai contribuit ca jurnalist sportiv si comentator de sport, si a scris mai multe carti de spiritualitate si pentru copii.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos