Cap Limpede

Multimedia

Verisoara FECIOAREI MARIA traieste chiar in STATELE UNITE! Vezi cum arata! VIDEO

Urmasa Fecioarei Maria traieste in Statele Unite si sustine ca are o legatura de rudenie directa cu mama lui Iisus.

Pentru Mary Beth Webb descoperirea arborelui sau genealogic a inceput atunci cand, in 1999, fratele sau a descoperit ca sufera de cancer si i s-au mai dat doar sase luni de viata. Dupa moartea acestuia, ea si o verisoara mediu au inceput sa comunice cu fratele disparut si cu parintii sai. Femeia sustine ca mediumul i-a oferit detalii despre fratele si parintii sai pe care numai acestia le-ar fi putut cunoaste.

Femeia a vrut sa afle mai multe despre legatura sa de rudenie cu Fecioara Maria in 2010, cand a consultat un site popular de genealogie, ancestry.com, de unde a aflat ca ce ii spusesera fratele si parintii sai la sedintele de spiritism se confirma, scrie mysteriousuniverse.org.

Mary Beth Webb a descoperit ca are legaturi de rudenie cu Sfantul Iosif din Arimatreea, cel care l-a ingropat pe Iisus, impreuna cu Nicodim si ca ar fi unchiul din partea tatalui al Fecioarei Maria. Astfel, conform site-ului de genealogie, Webb este stra-stranepoata de gradul al 64-lea a lui Iosif, asta insemnand ca este verisoara de gradul al 65-lea cu Fecioara Maria.

Vezi VIDEO AICI!

Femeia sustine ca este urmasa Fecioarei Maria si planuieste sa lanseze o carte, in timp ce reprezentantii site-ului de genealogie sustin ca, cel mai probabil, Webb a gresit la realizarea arborelui.

Sursa: realitatea.net

Click pentru a comenta

Trebuie sa fii conectat pentru a comenta Conectare

Lasa un raspuns

Ultimele stiri

In top
$(".comment-click-62155").on("click", function(){ $(".com-click-id-62155").show(); $(".disqus-thread-62155").show(); $(".com-but-62155").hide(); });$(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' });$('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); });});