Acasă Politic Verestoy Attila a murit. Senatorul UDMR a lasat in urma o avere...

Verestoy Attila a murit. Senatorul UDMR a lasat in urma o avere impresionanta!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Senatorul UDMR Verestoy Attila a murit, la varsta de 63 de ani, el urmand a implini 64 de ani pe data de 3 martie. Verestoy Attila a candidat pe prima pozitie a listei UDMR pentru Senat in Harghita si a obtinut mandatul la distribuirea directa, dupa ce Uniunea a obtinut in judet un scor de 85,3%.

Verestoy Attila este singurul parlamentar aflat in functie inca din anul 1990. El se afla la al 8-lea mandat de senator.

“Am aflat cu tristete vestea privind trecerea in nefiinta a lui Verestoy Attila! A fost unul din parlamentarii cu cea mai indelungata activitate, un lider al UDMR care si-a pus amprenta asupra multor proiecte legislative, esentiale pentru Romania, dezbatute si adoptate in ultimii douazeci de ani! Un partener de dialog si de dezbateri constructive! Dumnezeu sa-l odihneasca!”, a scris, pe Facebook, liderul PSD, Liviu Dragnea.

Verestoy Attila a suferit un accident de masina in anul 2011, in urma caruia a suferit mai multe fracturi. Ca urmare a accidentului, senatorul UDMR a ramas cu un handicap la picior si mergea cu ajutorul unui baston.

Potrivit ultimei declaratii de avere facute publice, Verestoy Attila detine mai multe suprafete de teren in Bucuresti, Harghita si Ilfov, doua case in Ilfov, respectiv Cristuru Secuiesc, un apartament in Odorheiu Secuiesc si alte doua in Bucuresti.

De asemenea, senatorul UDMR are un autoturism BMV X3 si un altul Audi S8, o colectie de bijuterii estimata la 58.000 Euro si o colectie de tablouri evaluata la aproximativ 25.000 Euro.

De-a lungul anilor, presa l-a creditat pe senatorul UDMR Verestoy Attila cu o avere de cateva zeci de milioane de euro, pe care si-ar fi cladit-o cu ajutorul afacerilor cu cherestea si a investitiilor la Bursa