Acasă Sanatate Verdictul bioenergeticianului rus Serghei Nicolaevici Lazarev despre vorbele aruncate-n vant: “Atunci cand...

Verdictul bioenergeticianului rus Serghei Nicolaevici Lazarev despre vorbele aruncate-n vant: “Atunci cand barfim pe cineva producem un traumatism persoanei respective dar si propriului camp energetic”

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Cunoscutul bioenergetician rus Serghei Nicolaevici Lazarev afirma in cartile sale: “Atunci cand barfim pe cineva producem un traumatism persoanei respective dar si propriului camp energetic”.

Ne permitem prea des sa ii vorbim de rau pe ceilalti, iar noi sa ne plangem de soarta. Cele mai periculoase sunt vorbele rele la adresa parintilor, copiilor si rudelor.

Prin ce sunt periculoase vorbele si gandurile rele?

Cand ne gandim la cineva se creeaza o punte energetica intre noi si acea persoana. Are loc un schimb de informatie si, mai ales, de energie.

Citeste si: Poarta secreta de intrare a bolilor! Vezi cum putem sa ne ferim de ele

Barfa si gandurile urate reprezinta un traumatism aplicat omului impotriva caruia acestea sunt indreptate si in acelasi timp, distrugerea propriilor structuri karmice.

In prezent, energetica Pamantului este atat de puternica incat si gandurile rauvoitoare despre un om sunt suficiente pentru a-i produce un rau.

Subconstientul nostru este atat de deformat, incat suportarea raului nu este o conditie suficienta pentru pastrarea integritatii sufletului si a trupului.

Citeste si: Locul secret care ascunde apa sfanta a dacilor cu puteri miraculoase! Ceausescu a cerut inchiderea zonei

In contextul actual, principala conditie pentru supravietuire o constituie eforturile constiente indreptate spre schimbarea propriei persoane.

Nu este suficient fim buni si sa nu facem rau nimanui, trebuie sa fim activ de buni.

Orice om care-si incepe ziua cu rugaciunea: “Doamne, da rudelor si cunoscutilor mei sanatate, iar mie rabdare”, are toate sansele sa traiasca o viata sanatoasa si longeviva.

Citeste si: Plangi des? Este foarte bine! Iata de ce plansul este sanatos si necesar

Traumatismul produs de vorbele urate se poate manifesta nu numai la nivelul fizic si nu tocmai brusc. Poate incepe destramarea structurilor spirituale, iar cand apar nenorocirile, bolile rudelor sau copiilor, abia daca ne mai aducem aminte de vorbele spuse si nu ne dam seama ca acestea ar putea avea drept cauza barfa.

Stiti care este punctul comun al persoanelor longevive?

Alimentatia este diversa, comportamentul de asemenea. Singurul lucru comun este bunatatea sufleteasca. Murim devreme, pentru ca in permanenta ne ruinam sufletul si trupul.

Japonezii sunt poporul cel mai longeviv, dar si cel mai politicos din lume.

Citeste si: Jamie Oliver a descoperit secretul culinar al centenarilor! Vezi ce alimente garanteaza longevitatea

Echilibrarea emotionala si coborarea agresivitatii din subconstient sunt facilitate de utilizarea regulata, in alimentatie, a verdeturilor.

Alte vorbe periculoase sunt cele impotriva omului iubit. Gradul de comuniune la nivelul campului poate fi diferit, dar intre cei ce se iubesc el atinge cele mai inalte cote. Sentimentul de iubire il inalta pe om, nivelul energetic al indragostitilor este foarte inalt si de aceea orice influentare negativa a acestuia devine extrem de periculoasa.

Cand compatimim pe cineva, nu suntem de acord cu boala sau cu nenorocirea lui, ne gandim doar la la consecinte, uitand de cauzele aparitiei acestora si, prin aceasta, favorizam destramarea spiritului.

Sursa: Secretele.com,

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentMasca minune pentru ten! Ingredientul este banal si il gasesti in bucatarie! Video
Articolul următorCe spune parul tau despre starea de sanatate! Vezi cum te poate preveni in cazul unui infarct!