Printr-o pagina web dedicata, popularul Facebook Messenger poate fi folosit pe un Mac sau PC fara sa mai intrati pe profilul vostru de Facebook. Indiferent daca aveti sau nu o vointa de fier, este inevitabil sa nu fiti distrasi in momentul in care deschideti o pagina de Facebook.

Tentatia de a da un pic de scroll pentru a vedea ce se ascunde cativa centimetri mai jos este incomensurabila. Partea buna este insa ca, de acum inainte, daca vreti doar sa va conversati cu prietenii, puteti evita website-ul Facebook.com.

Astfel, nu mai aveti treaba cu newsfeed-ul, cu pozele din vacanta ale prietenilor, invitatii la jocuri sau postari de meme-uri. Chiar si daca sunteti in fata unui computer, nu doar pe Messenger pe iPhone, Android sau Windows Phone, va puteti axa doar pe conversatii.

Desi au existat cateva zvonuri pe marginea acestei tranzitii radicale, surpriza a fost foarte mare cand Mark Zuckerberg a anuntat noua pagina web messenger.com. Accesibila gratuit, desigur, aceasta nu include neaparat o interfata revolutionara, ci este mai degraba o extensie a variantei pe care o vedeti pe un iPad sau orice tableta cu Android. Nici volumul de functionalitate inclus nu este remarcabil. In schimb, va ofera un mod simplu, rapid si curat de a purta o conversatie fara distrageri. Pentru ca aveti mult mai mult spatiu, puteti parcurge schimburile de replici voluminoase mai rapid si pentru ca aspectul de ansamblu nu e de Facebook, sunt sanse mult mai mici sa fiti penalizati de seful care va urmareste indeaproape activitatea.

Daca v-ati obisnuit cu redactarea de mesaje in interiorul ferestrei de Facebook, va veti bucura sa aflati ca veti putea intreprinde aceasta activitate mult timp de acum inainte. Aparent, nu exista nici un plan pentru a inlocui complet versiunea de Facebook Messenger de pe Facebook.com cu una accesibila separat la alta adresa. Singurul lucru la care trebuie sa aveti grija este sa dezactivati notificarile sonore pentru ca s-ar putea sa va frustreze.

Sursa: playtech.ro

Citeste caplimpede

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.