Acasă Stirile zilei Vechea gardă părăseşte Milan

Vechea gardă părăseşte Milan

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

După ce Alessandro Nesta a anunţat public că va părăsi Milanul, urmând a pleca în campionatul american, Major League Soccer, alţi doi jucători s-au hotărât să-l urmeze şi să pună capăt aventurii rosso-nera.

După 13 ani petrecuţi la AC Milan, Gatusso părăseşte echipa, însă nu ştie dacă va mai juca fotbal pentru încă un an sau va rămâne la club pentru a ocupa un post în conducere.

Alt jucător care se desparte cu regrete de Milan este Filippo Inzaghi. Acesta a trimis şi o scrisoare de mulţumire, care a fost publicată pe site-ul clubului.

  „Mulţumesc Milan, mulţumesc fotba!. Mulţumesc tuturor, de la magazioneri, fizioterapeuţi, medici, bucătari, oamenii de la stadion, din vestiar. Mulţumesc lui Carlo Ancelotti, cu care am câştigat totul, mulţumesc minunaţilor mei fani, fantasticilor mei colegi de ieri şi de azi. Mulţumesc, mulţumesc, mulţumesc familiei mele: mama Marina, tata Giancarlo, fraţii Simone şi Tommaso. Nu aş fi ajuns aici fără voi. Sunteţi forţa mea. Dragul meu Milan, te las pentru că asta e viaţa, pentru că a venit momentul. Ştii şi tu acest lucru”, a scris Inzaghi.

Pippo Inzaghi a jucat cel de-al 300-lea meci şi ultimul duminică, împotriva Novarei, reuşind să şi marcheze un gol superb. La final şi-a luat rămas bun de la un stadion întreg care cânta la nesfârşit „Grazie Pippo!”

 

George Stanciu