Omul de afaceri Ion Tiriac a vorbit, duminica seara, la o emisiune TV, despre protestele impotriva Guvernului Grindeanu, care au loc de aproape doua luni in Bucuresti, dar si in alte orase din tara, apreciind ca acestea au fost ilegale.

Fostul tenismen a criticat si decizia presedintelui de a se alatura protestatarilor, din moment ce el a aprobat acesta Guvern.

„Ma intreaba oamenii, ca daca sunt roman, toti ma intreaba si eu stau mai mult pe afara. Ma intreaba oamenii: Mai, ce-i cu voi romanii? Voi sunteti sanatosi la cap? Avem alegeri, avem o coalitie la mai bine de 51%. Din ce am inteles, presedintele Romaniei nu a aprobat primul guvern. Nu stiu daca are el obligatia sa ne spuna de ce nu l-a aprobat. Insa pe al doilea l-a aprobat, dupa care, dupa 10 zile iese cu cateva mii de oameni intr-o piata acolo care vor sa dea jos Guvernul care a stat 10 zile. Acum va intreb eu: De ce? Bineinteles ca Guvernul nu face ce doreste, ca dupa ce trece pe la Parlament sa-i aprobe ceea ce doreste si are mai multe manete de control.”, a precizat, la o televiziune, Ion Tiriac, cel care nu exclude ca protestatarii din Piata Victoriei „ar fi impinsi de la spate de cineva” pentru a manifesta impotriva Guvernului: „Oamenii au dreptul sa se manifeste si este o treaba foarte democratica.
Toti aceia care vin acolo cu pancarde tiparite bine. Oare nu este manat de la spate de cineva? Oamenii acestia au autorizatia sa se uneasca si sa marsaluiasca? Adica ei se aduna pentru ca nu sunt de acord cu cei care au votat in majoritate. Este asta democratie sau anarhie? Deocamdata au votat oamenii pentru astia. Lasati-i! Oamenii astia nu au voie sa fie acolo.
Si ala care nu a votat deloc nu are ce cauta in piata. astia din Piata Victoriei sunt atat de departe de adevar de nici nu va dati seama. Hai sa-i lasam pe astia sa vedem ce-or face. Ca de fiecare data tot speram. Primul lucru pe care toata lumea si-l doreste sunt banii in visteria statului”, arata gandul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.