Cristian Tudor Popescu dezvaluie diversiunea PSD in privinta justitiei! Ministrul Tudorel le prezinta pur si simplu sefilor DNA si PG pistolul pe perna! – Cap Limpede

Cristian Tudor Popescu dezvaluie diversiunea PSD in privinta justitiei! Ministrul Tudorel le prezinta pur si simplu sefilor DNA si PG pistolul pe perna!

Ministrul Justitiei spune ca va evalua activitatea procurorului sef al DNA, Laura Codruta Kovesi si pe cea a procurorului general al Romaniei, Augustin Lazar. Tudorel Toader nu exclude ca acestia sa decida sa isi dea demisia in urma acestor evaluari.

„Zilele urmatoare voi avea discutii cu procurorul general al PICCJ, cu Augustin Lazar, si separat cu procurorul sef de la DNA, pe tema despre care vorbim, evolutiile acestea, modul in care dansii s-au raportat la lege, la standardul constitutional, la standardele Comisiei de la Venetia”, a spus Toader la un post de televiziune, potrivit News.ro.

Click pe aceeasi tema:  Dragnea si Tariceanu au declansat planul B anti-justitie!

Scriitorul si jurnalistul Cristian Tudor Popescu scrie, intr-un editorial in Republica, ca prima grija a ministrului Tudorel Toader este decapitarea DNA si Parchetului General. „Initiativa legislativa de binefacere pentru corupti a multigusatului lider PSD senatorul serban Nicolae e o diversiune. Furnizeaza lui Dragnea si PSD o marja de imagine, nu ma linisteste deloc sa-i aud delimitandu-se de gratierea coruptilor. si ca adevarata lovitura dura va veni prin alta parte, cu posibila atacare directa a DNA.

Dar nu ma asteptam ca tot ministrul Justitiei s-o faca. Domnul Tudorel Toader s-a pronuntat impotriva amendamentelor lui Nicolae. Tot o diversiune, dupa cum tine acum sa ne demonstreze domnul Toader printr-o declaratie uluitoare, de presiune asupra procurorului-sef DNA, Laura Codruta Kovesi, si procurorului general Augustin Lazar.

Click pe aceeasi tema:  Contestatia lui Iohannis la CCR a picat! Cum au motivat judecatorii Curtii Constitutionale!

Brusc, domnul ministru Tudorel vrea sa evalueze activitatea celor doi in legatura cu anchetarea de catre DNA a emiterii OUG 13 de ministerul Justitiei condus de Florin Iordache si „Eu nu exclud ca in lipsa unei proceduri declansate de mine sa aiba dansii initiativa unei proceduri launtrice individuale privind modul in care s-au pozitionat la dispozitiile legale, constitutionale”, spune jurnalistul.

„Domnul ministru Tudorel le prezinta pur si simplu sefilor DNA si PG pistolul pe perna, nici macar de plus: „Plecati voi, ca sa nu va dau eu afara”.

Click pe aceeasi tema:  Lovitura grava suferita de Mafia jocurilor de noroc! Ce se intampla cu Loteria Romana!

Au un cuvant de spus, in ce priveste inlaturarea lui Lazar si Kovesi, presedintele Iohannis si CSM. Dar s-ar putea ca pana la urma tot de strada sa depinda inghitirea sau nu a acestei noi ticalosii a guvernului Grindeanu.

Iar strada pare ca a obosit…”, incheie Cristian Tudor Popescu.

spre