Primarul sectorului 5, Marian Vanghelie, a socat dupa ce a facut o declaratie despre protestatarii din fata primariei pe care o conduce. Vanghelie a spus ca nu i-ar fi primit pe protestatarii care au amenintat ca isi dau foc si „daca domnul care a murit muncea la negru e fix problema lui”.

„Ma feresc de lucrurile astea, dau bani, insa cand aud de probleme, fug! Poate sa se si spanzure cineva. Iti spun sincer, chiar daca eram in primarie, nici nu il primeam pe acest barbat. Eu primesc zilnic peste 1.600 de mesaje, credeti ca raspund la toate?”, a declarat pentru Adevarul primarul Marian Vanghelie.

„Daca acest domn care a murit ieri lucra la negru, e fix problema lui, nu trebuia sa faca plangere la primarie. Va asigur ca nu a lucrat niciodata cu vreuna dintre institutiile subordonate primariei”, a insistat Vanghelie.

Doi barbati au amenintat, luni, ca isi dau foc in fata primariei Sectorului 5, condusa de Marian Vanghelie. Ei au venit pregatiti cu o butelie, iar pompierii au fost nevoiti sa intervina cu furtunul. Dupa interventia oamenilor legii, unuia dintre protestatari i s-a facut rau, a mers pe picioarele lui pana la ambulanta si acolo a intrat in stop cardio-respirator. Barbatul a decedat la Spitalul Coltea.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.