Acasă Stirile zilei Stiinta VAMPIRISMUL ENERGETIC poate fi determinat de anumite MODIFICARI GENETICE!

VAMPIRISMUL ENERGETIC poate fi determinat de anumite MODIFICARI GENETICE!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Un vampir energetic poate fi o persoana cunoscuta sau nu care te poate seduce, te poate enerva sau iti poate crea o stare de disconfort.

Vampirul energetic ne acapareaza tot ceea ce inseamna viata personala si profesionala. De regula, el face parte din anturajul nostru si devine un fel de guru pentru nou. El este cel care la inceput s-a oferit sa ne ajute, sa ne asculte si incetul cu incetul, fara el, viata noastra nu mai are sens.

Vampirismul energetic este un fenomen cotidian, cu care ne intalnim chiar daca nu vrem. Specialistii sustin ca persoane apropiate noua, pot deveni vampiri energetici. Partenerul, copilul, fratele, sora sau seful si parintii pot avea aceasta influenta negativa, prin care echilibrul nostru fizic dar si psihic este dat peste cap. Vampirii energetici se impart in doua grupe. Cei care produc acest fenomen involuntar si cei care se manifesta voluntar.

Vampiri energetici care in mod deliberativ practica astfel de tehnici sunt specialisti in ocultism, ei devin specialisti in a practica astfel de practici. Exista mai multe tipuri de vampiri energetici. Acuzatorul sau intimidatorul este persoana care ne devalorizeaza in permanenta, iar stresul la care suntem supusi ne poate fi fatal Negativismul lui patrunde in campul nostru energetic, producand dezechilibre in ceea ce priveste sanatatea noastra. O astfel de persoana este un bun manipulator si coleric prin excelenta.

Interogatorul este persoana care in prima faza ne uimeste prin curiozitatea sa, ca mai apoi, sa constatam ca el fructifica ideile noastre. Este persoana care incearca sa ne imite, sa fure ceva din identitatea noastra. Indiferentul este persoana care ne ignora, este arogant, distant, misterios, lucru care ne enerveaza si ne face sa fim dispusi la eforturi supraomenesti pentru a-i intra in gratii. Plangaciosul, omul care este mereu nemultumit, care trebuie mereu compatimit si ascultat, este un vampir energetic care ne acapareaza toata energia.

Tragedianul este persoana care pare sa aiba in fiecare zi cate o tragedie. Totul este negru pentru el. El este fatalist prin excelenta. Vampirul energetic este figura cea mai fascinanta a supranaturalului. El este frumos, pasional, distins, sadic sau gata de a se jertfi pentru noi. Unul dintre marii intelectuali ai secolului unu a fost Pliniu cel Batran. El s-a dedicat studiului vampirismului si vorbeste intr-o opera de-a sa, despre faptul ca vampirilor le este frica de lemnul de frasin. Frasinul va deveni unealta principala impotriva vampirilor.

Cercetatorii vorbesc despre Human Vampiric Virus pe care anumite persoane il detin in ADN-ul lor. Nu se cunoaste originea acestui virus, care transforma persoana din una normala in vampir energetic. A fost avansata teoria conform carei acest virus este de origine extraterestra. Alti specialisti pun aceasta anomalie pe seama disfunctiilor celulelor HEM, componente ale hemoglobinei. Ei sustin ca este o boala ereditara. Persoanele cu astfel de afectiuni sunt palide, nu suporta soarele, pot suferi afectiuni ale pielii in cazul expunerii la soare, au tulburari psihice si dantura lor sufera modificari, colorandu-se in rosu. In plus, ele pierd foarte mult sange.

Stiinta medicala a acceptat ca exista modificari ale ADN-ului, care duc la aceste disfunctii. Adevar sau fabulatie vampirismul ramane o fascinatie. In fata avalansei de mituri antice, cronici medievale sau istorii moderne, implicarea oamenilor de stiinta in studierea acestui fenomen, trebuie sa recunoastem ca vampirismul exista, imbracand mai multe forme si ca el este determinat de modificari genetice. In folclorul slav, poate izvorul cel mai puternic in domeniul vampirismului, se spune ca pentru gasirea mormintelor in care se ascund vampirii este folosit un armasar negru. Lasat liber in cimitir, un astfel de armasar perfect, fara nicio pata, va ocoli exact mormintele vampirilor.

Sursa: efemeride.ro

Citeste caplimpede

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos