Acasă Stirile zilei Stiinta Un NUMEROLOG anunta ca AL TREILEA RAZBOI MONDIAL va incepe pe 17...

Un NUMEROLOG anunta ca AL TREILEA RAZBOI MONDIAL va incepe pe 17 FEBRUARIE 2015!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Un celebru numerolog a anuntat ca pe 17 februarie 2015 va incepe cel de al Treilea Razboi Mondial.

In 25 ianuarie 2015, presedintele Obama a facut o vizita de trei zile in India, cu ocazia zilei nationale, unde a asistat la parada militara, dar s-a intors cu mai multe acorduri militare semnate intre cele doua parti.

Obama nu a respectat protocolul si a ramas intr-un spatiu deschis, timp de cateva ore, asistand la parada. Au fost mobilizate forte de ordine indiene, peste 50000 de persoane.

Nave de razboi americane in porturile din India si peste o mie de lunetisti au impanzit zona in care s-a aflat Obama. India este o zona importanta pentru SUA. In opinia unor strategi militari, daca India intra sub protectia americana, China va fi izolata, in cazul in care se va declansa un razboi. De ce China? Se stie ca Putin are un plan secret, in care incearca sa-i atraga pe chinezi, in cazul in care puterile occidentale ii vor declara razboi.

Pentagonul organizeaza cu India mai multe exercitii militare, decat cu ceilalti parteneri. Oceanul Indian este o zona strategica, deoarece este calea prin care China se aprovizioneaza, incepand cu petrolul si terminand cu grau. Ar fi catastrofal pentru China sa piarda acest culoar, in cazul unui conflict mondial. Timp de 45 de minute, sustine ziarul Times, cei doi presedinti au vorbit despre vecinul lor, China. Sa nu uitam faptul ca India este una dintre cele mai puternice tari in ceea ce priveste arma nucleara.

In timpul acestor intalniri, seful armatei pakistaneze s-a deplasat in China, unde s-a intalnit cu demnitari de rang inalt.

Comandantul fortelor armate americane in Europa a anuntat ca SUA vor trimite armament in tari precum Romania, Letonia, Polonia, Bulgaria si Lituania. Strategii militari sustin ca SUA procedeaza identic ca in perioada razboiului rece, cand au reusit sa traga un zid intre comunisti si occident. Se foloseste aceeasi strategie, izolarea Rusiei si a posibililor aliati, unul dintre aliatii posibili fiind China.

In decembrie 2014, Putin a lansat o noua doctrina politico-militara in care a fost introdusa pentru prima oara fraza, in care se spune ca Rusia va folosi forta nucleara, daca va fi atacata.

Putin a vorbit deschis despre NATO, ca fiind cel mai mare dusman al Rusiei si care se afla foarte aproape de granitele lor. In 4 decembrie 2014, Congresul American a adoptat o rezolutie in care se reitereaza toti pasi in cazul unui razboi.

Un jurnalist italian repune in discutie un articol al Pactului Nord Atlantic. Daca o tara membra este atacata, celelalte trebuie sa intervina imediat, pentru a o sustine. Un celebru numerolog a declarat ca in data de 17 februarie 2015, va incepe cel de al Treilea Razboi Mondial.

El sustine ca razboiul va incepe printr-un atac nuclear, declansat de catre Iran.

Strategii militari sustin ca exista cinci puncte fierbinti, unde acest razboi se poate declansa in orice moment. Prima zona este cea a Coreei de Nord. Kim Jong, presedintele tarii nu a mai aparut in public de luni de zile. Daca nu e mort, strategii spun ca este incapabil sa guverneze, motiv pentru care puterea l-a izolat, si ca puterea este in mana armatei. O alta zona de conflict ar putea fi intre China si India. China ar avea ca aliati Pakistanul si Rusia.

Orientul Mijlociu este o zona mai mult decat fierbinte. Liderii acestor tari si-au inmultit declaratiile prin care se ameninta si vorbesc despre un posibil razboi. NATO contra Rusia este o criza care poate declansa in orice moment un razboi si ultima zona de conflict ar fi intre americani si chinezi, in Marea Chinei de Sud.

Sursa: efemeride.ro

Citeste caplimpede

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos