Acasă Multimedia Videogalerie Valoarea terapeutica a propolisului in sanatatea umana! Zece afectiuni in care poate...

Valoarea terapeutica a propolisului in sanatatea umana! Zece afectiuni in care poate fi utilizat cu succes!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Propolisul este un produs de o valoare terapeutica exceptionala, un antibiotic natural care ofera numeroase beneficii pentru sanatatea noastra.

Propolisul a fost folosit de catre diverse civilizatii pentru efectele sale terapeutice. Vechii egipteni au imprumutat de la albine tehnica mumificarii cu propolis, aplicand aceasta substanta in propriile ritualuri funerare. In acelasi timp, medicii din Imperiul Roman apelau la propolis pe timp de razboi pentru curatarea si vindecarea ranilor, pentru prevenirea infectarii lor, dar si pentru calmarea durerilor, potrivit kudika.ro.

1no1010. Bolile de oase

O mare parte din proprietatile terapeutice ale propolisului se reflecta in sanatatea oaselor. Contribuie la mentinerea si chiar imbunatatirea sanatatii tesuturilor osoase din organism. Specialistii au descoperit ca substantele din propolis au rolul de a suprima inflamatiile care cauzeaza bolile de oase. Daca suferi de pierderea densitatii osoase sau stii ca ai in familie cazuri cu aceasta problema, atunci administrarea zilnica a unei doze de propolis te protejeaza impotriva acestei afectiuni.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos