Acasă Politic Valeriu Zgonea, despre candidatura lui Oprescu la Presedintie: Ultima data cand am...

Valeriu Zgonea, despre candidatura lui Oprescu la Presedintie: Ultima data cand am vorbit cu el imi cerea sa treaca cu o autostrada pe sub Parlament!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a declarat ca ultima data cand a discutat cu primarul Capitalei, Sorin Oprescu, acesta i-a solicitat sa „treaca” cu o autostrada pe sub Palatul Parlamentului.

Solicitat sa comenteze declaratiile facute de primarul Sorin Oprescu, potrivit carora social-democratii i-au propus sa fie candidat la Presedintie si daca acesta ar fi o solutie de rezerva pentru PSD, Zgonea a raspuns:

“Ultima data cand am vorbit cu domnia sa imi cerea sa treaca cu o autostrada pe sub Parlament”.

“Asa ca nu pot sa va raspund la aceasta intrebare, ca nu stiu. Sunt deocamdata preocupat de ideea aceasta a domnului primar de a trece cu o autostrada pe sub Parlament si ma concentrez la lucrurile la care pot fi un sprijin pentru primarul municipiului Bucuresti”, a adaugat Zgonea.

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat, la emisiunea “Dupa 20 de ani” difuzata duminica de Pro TV, ca are planuri nu pentru cei trei ani si jumatate ramasi din al doilea mandat, ci pentru zece ani, precizand ca au fost membri ai PSD care au “cochetat” cu ideea candidaturii sale la Presedintie.

Intrebat daca va candida la Presedintie anul viitor, Oprescu a raspuns:

” Domn’e, eu sunt primar general. Am planuri nu pentru trei
Via: Circul Politic