Muzicianul suedez Rutger Gunnarsson, care a fost basistul miticului grup suedez ABBA, a incetat din viata la 69 de ani, a anuntat vineri casa de discuri Universal, transmite AFP.

‘Rutger s-a remarcat mai ales prin indelungata si stransa lui colaborare cu Björn Ulvaeus, Benny Andersson si ABBA, participand la toate albumele, turneele, filmele si comediile muzicale’ ale formatiei, a mentionat Universal Music intr-un comunicat de presa.

Contributia lui Rutger Gunnarsson s-a facut remarcata in piese precum ‘Dancing Queen’, ‘Knowing Me Knowing You’ si ‘Money, Money, Money’, reaminteste AFP.

Formatia pop ABBA, care a dominat clasamentele muzicale din anii 1970-1980 si ale carei melodii continua sa fie prezentate de posturile de radio din intreaga lume, a fost alcatuita din roscata Anni-Frid Lyngstad (care are acum 69 de ani), blonda Agnetha Fältskog (in varsta de 65 de ani) si din muzicienii Björn Ulvaeus (ajuns la 70 de ani) si Benny Andersson (68 de ani). Cei patru nu au mai cantat impreuna pe scena din 1986.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.