Acasă Politic UNPR anunţă că merge la consultări şi afirmă că partidele trebuie să...

UNPR anunţă că merge la consultări şi afirmă că partidele trebuie să respecte interesul naţional

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

UNPR anunţă că va participa la întâlnirea organizată, luni, de preşedintele Traian Băsescu, menţionând că îşi manifestă disponibilitatea spre dialog în ceea ce priveşte situaţia politică din România, iar partidele trebuie să aşeze interesul naţional deasupra celui de partid, conform Mediafax.

„UNPR va da curs invitaţiei lansate de preşedintele Traian Băsescu şi va participa la discuţiile din data de 6 februarie 2012, fiind reprezentată de preşedinţii Gabriel Oprea, Marian Sârbu şi Cristian Diaconescu. Dialogul cu privire la ratificarea de catre România a Tratatului privind stabilitatea, coordonarea şi convergenţa în Uniunea Economică şi Monetară reprezintă o bună ocazie pentru toate forţele politice responsabile să-şi exprime şi să facă dovada angajamentului ferm de a păstra şi consolida pe termen lung stabilitatea economică a ţării”, se arată într-un comunicat remis

În ceea ce priveşte situaţia politică din România, UNPR îşi manifestă „disponibilitatea spre dialog, ca unică soluţie de a depăşi dificultăţile de moment”.

„Încă de la înfiinţare, UNPR a militat pentru responsabilitate şi stabilitate. Este vital ca România să aibă în continuare pace socială, iar acest lucru nu poate fi realizat decât dacă toate forţele politice înţeleg să aşeze interesul naţional deasupra celui de partid şi înţeleg să pună în aplicare, în mod onest, principiul fundamental al dialogului social”, se mai arată în comunicat.