Acasă World Unic in lume! Hotelul fara nicio stea care ofera o priveliste care...

Unic in lume! Hotelul fara nicio stea care ofera o priveliste care iti taie rasuflarea!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Un hotel din Elvetia vine cu o propunere de neuitat pentru turisti. Fara pereti, fara tavan si fara baie, intr-un fost buncar nuclear din orasul elvetian Teufen, clientii se bucura din plin de natura, la 1.970 metri altitudine, relateaza Daily Mail.

Designe-ul fiecarei „camere” este foarte minimalist si consta doar intr-un pat dublu, noptiere, doua scaune si lampi de noapte.

Cea mai apropiata toaleta se afla la o distanta de 10 minute de mers pe jos, dar clientii sunt primiti ca la un hotel de top de un angajat imbracat cu o camasa alba si papion, dar cu sapca de baseball pe cap si incaltat cu cizme traditionale, care tine un prosop pe brat ca orice chelner, si le aduce dimineata la pat un sandvis cu salam si cafea.

Pentru o noapte, trebuie sa scoti 230 de euro din buzunar. Camera ofera o panorama splendida asupra Alpilor Elvetieni.

Rezervarile pot fi anulate oricand daca vremea este nefavorabila. Potrivit noului concept hotelier,  „Zero stele”, ospitalitatea unui loc nu consta in numarul de stele, ci in experienta oferita, scrie A1.

„Chiar daca aceasta versiune este radical diferita de prima, din buncarul nuclear, esenta conceptului ramane aceeasi: sa punem oaspetele in centrul experientei si sa ne concentram pe intangibil reducand totul la minimum”, a explicat designerul Daniel Charbonnier, implicat in acest proiect.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos