Acasă Stirile zilei Ungureanu către PDL: Fiți ungurenii mei

Ungureanu către PDL: Fiți ungurenii mei

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Paranoia și grandomania lui Ungureanu ating noi limite. Duminică, la congresul de lansare al candidaților PDL, premierul demis Mihai Răzvan Ungureanu le-a spus portocaliilor: Staţi cu fruntea sus şi fiţi ungurenii mei!.

Proaspăt demis de la cârma Guvernului de către Parlamentul României, Mihai Răzvan Ungureanu pare să nu fi învâțat nimic din această decizie. Continuă să fie arogant, infatuat și să se considere deasupra tuturor.

Duminică a fost invitat să ia cuvântul la congresul PDL de la Sala Polivalentă, unde s-au lansat candidații pentru alegerile locale.

Ungureanu s-a ținut țantoș și încrezător că a performat în cele 78 de zile cât a fost premieră și că nu îi este rușine cu numele său, fâcând aluzie la declarația lui Antonescu din ziua moțiunii de cenzură. De asemenea i-a îndemnat pe portocalii să stea cu fruntea sus și să fie ”ungurenii lui”.

În urmă cu câteva zile, un lider politic a încercat să mă facă de ruşine, făcându-mi numele de ruşine. Numele meu este Mihai Răzvan Ungureanu. Cu acest nume nu-mi este ruşine după 12 ani de administraţie onestă şi cinstită. Cu acest nume nu trebuie să ne fie nimănui ruşine! Staţi cu fruntea sus şi fiţi ungurenii mei!”, le-a spus Ungureanu membrilor PDL

La final de discurs Ungureanu le-a reamintit portocaliilor că parteneriatul cu PDL rămâne valabil.

 

C.M.I.