Ministrul Afacerilor Interne a reusit in scurt timp sa-si puna in cap o tara intreaga iar jurnalistii iau la puricat toate aspectele ce tin de viata familiei sale. Un aspect inedit este semnalat de publicatia online BN24.RO care a reusit sa scoata din contul de Instagram al fiului generalului cateva poze care arata pe ce picior mare traieste la doar 19 ani.

Gabi Oprea Jr. adoră să fie admirat, îi plac și își permite mașini scumpe și, mai ales, întocmai tatăului său, nu îi place să stea la cozi. Poate și de aceea tatăl ministru îi punea la dispoziție un Volswagen Passat cu girofar care să îl ajute prin traficul greu din București și uneori chiar și în afara Capitalei, dezvăluie surse din anturajul prințișorului pentru BN24.RO.

Gabriel Oprea Jr a împlinit de curând 19 ani  si a primit de la atentul său tată un cadou în ton cu vârsta pe care o are. Un bolid sport de 100.000 de euro, un Audi S7 Matrix pe care Gabriel Oprea Jr. nu se sfiește să îl afișeze pe contul său de Instagram, cu circuit închis, disponibil doar pentru prieteni și apropiați.

oprea1De câte ori iese cu noua achiziție la plimbare, juniorul postează pe Instagram dovada. Rămâne totuși întrebarea de unde își permite generalul o mașină de 100.000 de euro. Din salariul de ministru sau de cel din cel de vicepremier?

Și pentru că nu era de ajuns, tatăl i-a mai făcut un cadou în acest an prin care i-a reconfirmat încrederea pe care o are în el. Gabriel Oprea Junior a fost introdus în lumea politică, așa cum dezvăluiaBreaking News 24. Dar nu oricum, ci a fost propulsat direct pe o funcţie în partidul construit şi condus de tatăl său, cea de preşedinte al organizaţiei de studenţi a UNPR Sector 1. Atât de mare a fost bucuria printre foști sau actuali lideri politici, că s-au înghesuit să îl felicite pe moștenitorul imperiului Oprea pe rețelele de socializare.

Iubitor de frumos și cu simț artistic, pe lângă mașini și ceasuri scumpe, Gabi Oprea Jr. este și meloman. Aceleași surse ne-au dezvăluit că a plătit un manelist să îi compună o melodie, „Puștani de Dorobanți”, un testament al vieții sale petrecute alături de protipendada Capitalei. Melodie pe care îi place să o asculte la chefurile sale de la vila din Snagov, tot în compania lăutarilor.

Juniorul este student la Universitatea Româno-Americană şi din 2011 lucrează pentru creatoarea de modă Adina Buzatu, ca fotomodel.

Potrivit libertatea.ro Gabriel Oprea (54 de ani), cel care este şi preşedintele Uniunii Naţionale pentru Progresul României (UNPR), are 7 terenuri în Bucureşti, Ilfov, Venus şi Predeal şi 8 case, dintre care 6 în Bucureşti şi Ilfov şi două de vacanţă la mare, respectiv la munte. Toate acestea sunt deţinute împreună cu soţia sa, Sanda Oprea.

Este şi un iubitor de artă, dovadă o fac picturile, statuetele, icoanele şi tablourile, evaluate la 50.000 de euro. Iar bijuteriile familiei Oprea valorează 10.000 de euro. Şi chiriile îi aduc bani frumoşi actualului premier, anul trecut el câştigând din închirieri aproape 300.000 de lei.

Cu salariul de la Ministerul Afacerilor Interne, de la Secretariatul General al Guvernului, de la Academia Mihai Viteazul şi cu pensia de la MApN, Gabriel Oprea a câştigat anul trecut 91.124 de lei. Gurile rele susţin că de o parte din banii familiei generalului cu 4 stele Gabriel Oprea “se ocupă” fiul său, Gabriel Oprea jr, fotomodel şi un tip căruia îi place să frecventeze zonele de fiţe din Capitală, după cum se vede şi pe postările lui pe un site de socializare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.