Acasă Stirile zilei Un TREN din Bulgaria a fost deturnat de mai multi pasageri furiosi!...

Un TREN din Bulgaria a fost deturnat de mai multi pasageri furiosi! Vezi VIDEO

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Cativa pasageri furiosi au deturnat un tren in Bulgaria, care apartine companiei de stat de cai ferate BDZ, insa incidentul a fost pastrat sub tacere.

Vezi aici VIDEO!

Incidentul a avut loc pe 6 septembrie, insa BDZ nu l-a facut public, a relatat luni publicatia Bulgarian Klassa, citand angajati ai cailor ferate care au postat informatia pe site-ul lor profesional bgrail.eu, relateaza novinite.com.

Totul a inceput dupa ce pasagerii dintr-un tren local care facea legatura dintre capitala Sofia si orasul Mezdra (nord-vest) au fost obligati sa coboare la statia Iliyantsi din cauza unei defectiuni tehnice, o problema tot mai frecventa.

Multimea furioasa a blocat calea ferata, fapt ce a condus la oprirea unui tren expres de la Sofia la Gorna Oriahovita (centru). Oamenii s-au urcat in trenul expres si au fortat personalul sa mearga la Mezdra si sa opreasca in fiecare statie.

Trenurile cu motoare electrice din seria 33, precum cel care a suferit pe 6 septembrie o defectiune tehnica, au fost scoase din circulatie in 2009, dupa izbucnirea unui incendiu care a dus la periclitarea unor vieti.

In ciuda acestui fapt, BDZ inca le foloseste si pune vietile pasagerilor in pericol, scrie Klassa, citata de novinite.com, subliniind ca in luna ianuarie a avut loc un alt incident, cand franele unui astfel de tren au cedat.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos