Un tânăr din Sibiu a murit după ce un tren a lovit în plin o maşină la Mândra

Un tânăr care se întorcea de la pescuit nu a văzut că vine trenul la o trecere de cale ferată din localitatea Mândra și a încercat să traverseze șinele cu mașina. Impactul a fost extrem de violent, iar bărbatul a decedat aproape imediat.

Tânărul de 32 de ani a stat la pescuit toată noaptea cu câțiva amici. Spre dimineață și-a strâns undițele și a plecat spre casă cu gândul să fie alături de familie dis de dimineață. Nu a mai apucat să ajungă la Ocna Sibiului pentru că Logan-ul pe care îl conducea a fost lovit în plin de un tren și apoi târât peste 100 de metri. Cei prezenți la pescuit nu au mai putut să îl salveze.

Click pe aceeasi tema:  ANCHETA INTERNA la Airbus Germania privind niste CONTRACTE DUBIOASE incheiate cu Romania si Arabia Saudita!

”Stăteam pe scaun acolo la pescuit și am auzit o bubuitură puternică. Am întors capul și din șosea venea trenul cu mașina. A ajuns până aici. Am fugit și am deschis ușa. I curgea sânge și pe nas și păe gură. Nu a durat 2 minute. Am sunat la 112. Au venit mai târziu. Respira când am ajuns eu la mașină. Nu am văzut dacă avea viteză. Am auzit chiar numai bubuitura”, a povestit un martor al accidentului.

 

spre