Acasă Stirile zilei Un tânăr din Sibiu a murit după ce un tren a lovit...

Un tânăr din Sibiu a murit după ce un tren a lovit în plin o maşină la Mândra

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Un tânăr care se întorcea de la pescuit nu a văzut că vine trenul la o trecere de cale ferată din localitatea Mândra și a încercat să traverseze șinele cu mașina. Impactul a fost extrem de violent, iar bărbatul a decedat aproape imediat.

Tânărul de 32 de ani a stat la pescuit toată noaptea cu câțiva amici. Spre dimineață și-a strâns undițele și a plecat spre casă cu gândul să fie alături de familie dis de dimineață. Nu a mai apucat să ajungă la Ocna Sibiului pentru că Logan-ul pe care îl conducea a fost lovit în plin de un tren și apoi târât peste 100 de metri. Cei prezenți la pescuit nu au mai putut să îl salveze.

”Stăteam pe scaun acolo la pescuit și am auzit o bubuitură puternică. Am întors capul și din șosea venea trenul cu mașina. A ajuns până aici. Am fugit și am deschis ușa. I curgea sânge și pe nas și păe gură. Nu a durat 2 minute. Am sunat la 112. Au venit mai târziu. Respira când am ajuns eu la mașină. Nu am văzut dacă avea viteză. Am auzit chiar numai bubuitura”, a povestit un martor al accidentului.