Un soldat american a adoptat un maidanez in Irak… Sfarsitul este incredibil! – Cap Limpede

Un soldat american a adoptat un maidanez in Irak… Sfarsitul este incredibil!

Ken Wrysch este un soldat american din California detasat la o baza militara in Irak. In timp ce se afla in patrulare soldatul a gasit un maidanez pe strada, pe care l-a luat in baza militara. Toti colegii au fost incantati de noul lor prieten si i-au dat numele Ollie.

Inca de la inceput Ollie a avut o relatie deosebita cu Ken, atunci soldatul si-a luat responsabilitatea de a avea grija de catelus. Asa au ajuns ca si in patrulare catelusul sa-l insoteasca in fiecare zi.

Click pe aceeasi tema:  Minut cu minut! Ce se intampla in organismul tau imediat dupa ce consumi o bautura carbogazoasa de Cola?!

caine adoptat Irak4

“Mai erau zile cand nu-l puteam lua cu mine, dar el statea acolo si ma astepta cuminte in camera. Pur si simplu ma astepta sa ma intorc”, spune Ken. A venit si ziua in care Ken a trebuit sa se intoarca acasa in SUA, iar despartirea a fost dureroasa.

Ken stia ca nu poate lua cu el patrupedul dar nici nu-l lasa inima sa-l abandoneze in acel loc, mai ales ca dupa atata timp petrecut impreuna stia ca Ollie va fi foarte afectat. Intors acasa, Ken nu-l putea uita pe Ollie asa ca a luat contact cu SPCA International, o organiztie specializata in protectia animalelor. Ken spera ca poate cunostintele acestui ONG il pot ajuta sa-l aduca pe Ollie in California, la San Mateo.

Click pe aceeasi tema:  Cea mai puternica rugaciune cu care isi incepea ziua parintele Arsenie Boca! Te tine sanatos si te fereste de rele!

Ken Wrysch caine adoptat Irak

In cele din urma SPCA a reusit sa deschida drumurile lui Ollie catre SUA. Asa a ajuns Ollie pe aeroportul din San Francisco plin de bucurie. Scena emotionanta a fost surprinsa de camerele de filmat si au ajuns virale in toata lumea.

caine adoptat Irak3

Dupa ce vei urmari acest videoclip plin de emotie vei intelege ce inseamna umanitatea si cat de important este sa ne crestem copiii cu compasiune pentru aproapele nostrum, indiferent ca este un om, un animal, o pasare sau mai stiu eu ce. Distribuie cuiva care are nevoie de motivatie pentru a adopta un prieten pe viata.

Click pe aceeasi tema:  Bolile care se pot citi in ochii tai! Unele afectiuni pot fi mortale!

spre