Acasă Stirile zilei Un sofer de TIR roman care intreba pe Facebook daca a vazut...

Un sofer de TIR roman care intreba pe Facebook daca a vazut cineva un mort de coronavirus a murit din cauza virusului chinezesc

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Un sofer roman de TIR in varsta de 47 de ani intreba in urma cu o luna pe Facebook daca stie cineva o persoana care a murit din cauza noului coronavirus. Marian Giurea se intreba daca nu cumva isteria provocata de coronavirus este o conspiratie. Barbatul a murit rapus de virus la Paris, transmite Mediafax.

Un sofer roman de TIR in varsta de 47 de ani a murit din cauza noului coronavirus la Paris. in urma cu o luna, barbatul se intreba daca nu cumva pandemia este o mare conspiratie.

„Buna ziua la toata lumea, am si eu o intrebare la cine stie sa dea un raspuns. Am vazut ca in toata lumea spun ca mor milioane de oameni si sute de milioane sunt bolnavi intrebarea mea este: a vazut cineva un om bolnav s-au un om mort de la Corona? Va rog frumos sa-mi ziceti si mie sa nu mor prost va pup”, scria el.

Cateva saptamani mai tarziu, Marian Giurea a murit din cauza COVID-19 intr-un spital din Paris, au anuntat apropiatii sai.

„Am ramas socat, cand sora mea m-a anuntat ca Marian a decedat de coronavirus, in spitalul din Paris in care a fost internat in urma cu o saptamana”, a spus un apropiat pentru Gorjeanul.ro.

Potrivit sursei citate, in ultima conversație la telefon cu rudele si familia, barbatul a spus ca nu e de glumit cu acest virus, desi era sceptic in continuare.

Un alt prieten scria inainte de decesul acestuia, pe Facebook, ca barbatul nu suferea de nicio alta boala.

„Cand va spun ca am vazut, va vorbesc despre un om, un munte de om care nu bea si nu fumeaza de mai bine de 15 ani, un barbat de 47 de ani pe care de cand il cunosc, nu l-am auzit sa se planga de vreo durere, nu vorbesc de o boala, un om cu un moral de fier si cu o putere de lupta cum rar mi-a fost dat sa intalnesc. Acest om pe care bine vi l-ati imaginat din putinele cuvinte de mai sus, a fost rapus in numai 8 zile de acest virus, Covid-19. Acum este in coma indusa pe un pat de spital din Paris, ducand poate ultima sa batalie, lupta pentru viata lui. Este prietenul meu!”, a scris Remus Radu, pe Facebook., in data de 8 aprilie.

Marian Giurea avea sa moara doua zile mai tarziu. In urma lui au ramas doi copii.