Acasă Stirile zilei Social Fost senator, amendat cu 2.000 de lei dupa ce a luat cina...

Fost senator, amendat cu 2.000 de lei dupa ce a luat cina cu nevasta pe plaja

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Un fost senator al Romaniei a petrecut Floriile pe plaja din Eforie si i-a organizat sotiei o masa romantica, insa politia le-a stricat cina si i-a amendat cu 2.000 de lei pentru incalcarea Ordonantei Militare.

Christian Gigi Chiru, fost senator al Romaniei, i-a pregatit sotiei, de Florii, o masa romantica pe unul dintre digurile plajei din Eforie.

Acestia au postat clipul pe Facebook, iar comentariile au inceput sa curga: „Pe declaratie ce ati scris? Nu de alta, dar cum sfidati voi legile sa le sfideze si altii”, a intrebat unul dintre internauti.

Sotia senatorului a raspuns ca sunt in fata casei, in curte: „Noi suntem in fata casei (in curte)”, a fost mesajul transmis de femeie, potrivit Mediafax.

In urma aparitiei imaginilor pe Facebook, politia s-a sesizat si i-a amendat pe cei doi cu 2.000 de lei pentru nerespectarea Ordonantei Militare nr. 3. „Urmare a aparitiei in spatiul public a unor imagini in care 2 persoane sarbatoreau un eveniment, in localitatea Eforie, va comunicam faptul ca acestea au fost sanctionate contraventional, pentru nerespectarea Ordonantei Militare nr. 3, cu amenda in valoare de 2.000 de lei”, au transmis, duminica, reprezentantii IPJ Constanta, potrivit Mediafax.

„Nu voiam sa intervin, dar…, sa transformi un eveniment in familie, de sfintele florii, in subiect de pandemie publica, este prea mult. Oameni buni , nu am incalcat nici un decret, nici o lege, suntem izolati la fel ca toata lumea. Noi vrem sa combatem virusul prin iubire, prin normalitate. Nu vrem sa suparam pe nimeni. Suntem alaturi de cei in suferinta. Neputinta sau manipularea unora, nu este generata de mine sau familia mea. Va rog sa ne scuzati pentru ca suntem optimisti si fericiti”, a explicat Chiru pe Facebook ulterior.

Christian Gigi Chiru a fost senator al Romaniei in legislatura 2012-2016.