Acasă Stirile zilei Social Un puscarias din Romania a donat 100.000 de euro! Vezi cine a...

Un puscarias din Romania a donat 100.000 de euro! Vezi cine a facut acest gest in preajma Craciunului!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Dan Puric a dezvaluit ca Gigi Becali a donat 100.000 de euro din inchisoare pentru finantarea clinicii de recuperare oncologica a doctorului Pavel Chirila. 

„Pe mine m-a ajutat un puscarias, mi-a dat telefon si mi-a zis: „Ba, Danut, eu pe tine nu te las. Iti dau 100.000 de euro, ii termini iti mai dau, pana termini clinica”. Un puscarias cu suflet extraordinar. I-am zis: Ma, Gigi, fac puscarie in locul tau”, a dezvaluit Dan Puric, la un post de televiziune.

Dan Puric a mai explicat ca se cunoaste de mai mult timp cu omul de afaceri, Gigi Becali, multe dintre experientele lor impreuna fiind extrem de amuzante.

„Acum cativa ani mi-a zis: „Ba, Danut, eu iti cumpar tie 10.000 de carti”. L-am intrebat „De ce, Gigi?”. „Pentru ca vreau sa te ajut”. Zic: „Gigi, ma ajuti daca iei una si o citesti” si mi-a dat un raspuns genial: „Nu citesc, ca tot ce ai scris tu acolo mi-a zis mie tata noaptea la oi”. Machedonul este extraordinar”, a mai povestit actorul.

In alta ocazie, Dan Puric l-a sunat pe Gigi Becali si l-a intrebat de ce a pierdut 1,5 milioane euro la ruleta, in loc sa ii doneze la spital, copii batrani, iar raspunsul lui omului de afaceri l-a frapat prin sinceritatea lui crestina:

„Sa iti spun un secret: Eu, banii astia, i-am luat de la Dracu’ si i i-am dat lui inapoi”.

Sursa: dcnews.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos