Acasă Stirile zilei Un primar dintr-o localitate mexicana s-a casatorit cu un crocodil! VIDEO

Un primar dintr-o localitate mexicana s-a casatorit cu un crocodil! VIDEO

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Un primar dintr-o localitate mexicana s-a casatorit cu un crocodil, mireasa, un exemplar de un metru lungime, fiind impodobita cu un voal alb de printesa. 

Evenimentul, de la care nu a lipsit traditionalul dans al ”mirilor” dupa ceremonia religioasa, a avut loc intr-o asezare de pescari, San Pedro Huamelula, din statul mexican Oaxaca, ai carei locuitori considera crocodilul drept ”o printesa” care le va aduce noroc in sezonul pescuitului, relateaza marti cotidienele spaniole ABC si La Razon.

Casatoria „printesei” cu edilul reprezinta continuarea unei vechi traditii care se mai pastreaza inca, dupa cum a explicat Joel Vásquez Rojas, pentru ziarul mexican ‘Milenio’.

In zona San Pedro de Huamelula este in curs de elaborare proiectul unei rezervatii federale de protectie a crocodililor in zonele umede situate pe coasta Pacificului, in care numarul acestor animale a crescut foarte mult in ultimii ani. Vor fi, prin urmare, necesare un recensamant al reptilelor si stabilirea unor norme pentru capturarea acestora.

Exista insa si zone in care crocodilul este vazut ca un dusman si este vanat. Zonele Lagunas de Chacahua si Bahías Manialtepec au inceput sa fie monitorizate, dupa ce s-au inregistrat atacuri ale reptilelor.

CITESTE MAI MULT PE: bizar.caplimpede.ro

    

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentDNA cere arestarea preventiva a omului de afaceri ILIE CARABULEA!
Articolul următorSistemul care iti poate schimba viata chiar din clipa urmatoare!