Acasă Stirile zilei Justitia DNA cere arestarea preventiva a omului de afaceri ILIE CARABULEA!

DNA cere arestarea preventiva a omului de afaceri ILIE CARABULEA!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

DNA cere inlocuirea masurii preventive a arestului la domiciliu, cu masura arestarii preventive a inculpatului Ilie Carabulea.

Propunerea a fost inaintata Curtii de Apel Bucuresti.

Propunerea de arestare preventiva a fost formulata ca urmare a faptului ca, in intervalul 24.06.2014-05.07.2014, inculpatul Carabulea Ilie a incalcat in mod repetat obligatiile impuse de catre Inalta Curte de Casatie si Justitie, prin incheierea din data de 19.06.2013.

Cu aceasta ocazie, s-a dispus fata de inculpat inlocuirea masurii arestarii preventive cu masura preventiva a arestului la domiciliu, pentru o perioada de 30 de zile, incepand cu data de 23.06.2014 pana la 22.07.2014 (inclusiv).

Prin aceeasi incheiere, Inalta Curte de Casatie si Justitie a impus inculpatului Carabulea Ilie, urmatoarele obligatii:

– de a nu parasi imobilul in care locuieste fara permisiunea judecatorului de Camera preliminara si a instantei in fata careia se afla cauza penala ce-l priveste;

– sa se prezinte in fata organului de urmarire penala, a judecatorului de drepturi si libertati, a judecatorului de Camera preliminara, sau a instantei de judecata ori de cate ori este chemat;

– sa nu comunice cu ceilalti inculpati si sa nu comunice cu martorii in prezenta cauza.

Din probele administrate in cauza, a rezultat faptul ca inculpatul Carabulea Ilie, in intervalul 24.06.2014-05.07.2014, a incalcat in mod repetat si sub diferite modalitati obligatiile impuse de catre Inalta Curte de Casatie si Justitie, astfel:

– a luat legatura si a comunicat prin intermediul mijloacelor de comunicare electronice in intervalul 24.06-05.07.2014, dar si prin intermediul unei alte persoane, cu inculpatii: S.C. CARPATICA ASIG SA. (prin reprezentantii legali), CRUDU ANA-INA, precum si cu mai multi martori din dosar.

Totodata, incepand cu data de 25.06.2014, inculpatul CARABULEA ILIE a instalat un sistem de monitorizare la domiciliul acestuia, conectat la serverul S.C. CARPATICA ASIG SA., prin intermediul caruia are acces online la imaginile surprinse de camerele de supraveghere instalate in sediul S.C. CARPATICA ASIG SA. si, implicit la activitatea desfasurata de inculpati si martori.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos