Acasă Stirile zilei Social Un primar din Romania trimite scrisori catre cetatenii morti! Ba chiar ii...

Un primar din Romania trimite scrisori catre cetatenii morti! Ba chiar ii si ameninta daca nu-si platesc datoriile la Primarie!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Un primar din comuna Metes din judetul Alba si-a socat localnicii dupa ce acestia au inceput sa primeasca scrisori adresate unor rude decedate, pe care le someaza sa-si plateasca datoriile la Primarie.

Sumele restante sunt cuprinse intre 6 si 15 lei. Scrisorile oficiale incep cu formula „DRAGA DEFUNCT”.

„Acum ca este inceput de an 2015, vreau sa va urez un an nou fericit cu impliniri, cu multa sanatate. (…) Va rog sa veniti sa platiti impozitele pana la 31 martie 2015, pentru a beneficia de reducerea de 10% si pentru a evita majorarea acestora. Este important de stiut ca daca platiti doar la sfarsitul anului, veti plati mai mult, deoarece impozitele se mai majoreaza”, e mesajul primarului.

Traian Ursales le transmite persoanelor decedate ca spera sa faca echipa si in acest an si ameninta cu repercusiuni daca nu-si platesc darile.

„Mai mult decat atat, asa cum stiti din anii trecuti, cine are restante la impozite sau amenzi neplatite, nu primeste nici o adeverinta de la Primarie. Ganditi-va ca fiecare dintre voi aveti nevoie de adeverinte de la Primarie pe parcursul unui an.”

Primarul din localitate a declarat ca a trimis adresele din cauza ca urmasii persoanelor decedate nu au venit in termenul legal sa declare succesiunea.

2.


Un primar din Romania trimite scrisori catre cetatenii morti! Ba chiar ii si ameninta daca nu-si platesc datoriile la Primarie!2