Sa mai credem ceva sfant in straiele preotesti dupa ce vedem asa ceva noaptea pe strazile unui oras al Romaniei? Un preot beat a facut un „show” de zile mari pe o strada din Targu-Mures, cantand si urland “Hristos a Inviat!”, dupa care a oprit brusc “slujba” si a spus ca merge sa se uite la fotbal.

Totul s-a intamplat in jurul orei 1:30 noaptea, in apropiere de Catedrala “Inaltarea Domnului” din Targu-Mures, unde respectivul preot beat se afla deja de ceva vreme.

Imaginile au fost surprinse de trecatori. Unul dintre ei a declarat pentru Vocea Transilvaniei ca preotul ar mai fi fost vazut prin oras, dar nimeni nu poate spune cu exactitate daca este sau nu fata bisericeasca.

„Din cate am inteles a mai fost surprins prin oras in asemenea ipostaze. Nu pot sa spun daca e preot sau daca e un nebun care se imbraca in straie preotesti. Dar avea cam multe obiecte de cult religios si un om de rand nu prea are cum sa detina asa ceva”, a declarat pentru Vocea Transilvaniei cel care a filmat scenele.

Potrivit reprezentantilor Protopopiatului Targu-Mures, preotul nu este din oras.

“Nu este de-al nostru, nu este angajatul nostru. Ne-a spus un crestin ca exista acest filmulet, l-am vazut dar nu este preot de-al nostru”, a fost raspunsul unei angajate a Protopopiatului.


Sursa: voceatransilvaniei.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.