Acasă Stirile zilei Stiinta Un OZN de cinci ori mai mare decat Soarele influenteaza activitatea solara!...

Un OZN de cinci ori mai mare decat Soarele influenteaza activitatea solara! VIDEO

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

NASA a fost alertata de specialistii de la Solar and Heliospheric Observatory (SOHO) care spun ca un OZN de cinci ori mai mare decat Soarele monitorizeaza si influenteaza activitatea solara.

Un videoclip pus la dispozitie publicului larg de catre NASA arata faptul ca un obiect neidentificat de marime gigantica se afla langa Soare. In ultima perioada acesta si-a schimbat de mai multe ori pozitia motiv pentru care se presupune ca activitatea solara este influentata decisiv.

Nu se poate preciza cu exactitate motivul pentru care OZN-ul gigant se tot misca in partea sudica a Soarelui, dar este la indemana oricui sa realizeze faptul ca ceva se intampla. Dar ce? Imaginile sunt graitoare si se poate identifica obiectul e origine extraterestra care pare sa impinga intr-un fel ciudat energia Soarelui. In urma acestei actiuni exploziile solare sunt mult mai mari decat in mod normal si mai luminoase.

Explicatiile logice nu sunt numeroase, dar se speculeaza faptul ca OZN-ul gigant s-a apropiat atat de mult de Soare pentru a inmagazina energie suficienta. Dat fiind marimea sa, estimata la cel putin de 5 ori mai mare decat cea a Soarelui, atunci cu siguranta ca si energia folosita trebuie sa fie una extrem de mare.

Cu toate acestea, o alta explicatie care aflata pe buzele specialistilor se refera la faptul ca ceva straniu se petrece cu Soarele, motiv pentru care obiectul spatial se afla acolo pentru a remedia problema.

Sursa: efemeride.ro

Citeste caplimpede

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos