Ce se intampla in corpul tau atunci cand bei SIROP DE RIDICHE NEAGRA cu MIERE! – Cap Limpede

Ce se intampla in corpul tau atunci cand bei SIROP DE RIDICHE NEAGRA cu MIERE!

Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!

O reteta miraculoasa din sirop de ridiche neagra si miere circula pe internet si ajuta  impotriva bolilor specifice iernii.

Autorul, un calugar ortodox rus care practic prelua o reteta traditionala siberiana straveche, sustinea ca acest remediu poate vindeca racelile,tusea si gripa chiar peste noapte, un lucru greu de crezut de majoritatea cititorilor articolului. Totusi, in scurt timp, comentariile celor care incercau acesta reteta erau pline de uimire, multi sustinand ca intr-adevar, acesta bautura a avut efect in timp foarte scurt.

Siropul de ridiche neagra cu miere de albine, este un remediu naturist traditional la popoarele estice cu nenumarate efecte benefice asupra organismului: combate si trateaza tusea si ragusala, combate si trateaza gripa si raceala.
Conform Wikipedia “ridichea neagra sau Rapfanus sativus varietatea niger este un soi de ridiche folosit din cele mai vechi timpuri in medicina naturista, atribuindu-se puteri de vindecare a bolilor digestive, biliare, racelii. Contine glucide, uleiuri esentiale, enzime, microelemente, vitaminele B si C, flavonoide, izotiocianati, inhibitori de enzime. Este un puternic energizant, elimina toxinele din organism si regenereaza ficatul”.

Loading...

Citeste in pagina urmatoare INGREDIENTELE si MODUL DE PREPARAREA

Ce se intampla in corpul tau atunci cand bei SIROP DE RIDICHE NEAGRA cu MIERE! was last modified: decembrie 3rd, 2016 by Elena Tudor

Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!
spre

Share Page

Close