Acasă Stirile zilei Un oficial ONU da cartile pe fata! In ultimii 26 ani, Romania...

Un oficial ONU da cartile pe fata! In ultimii 26 ani, Romania a pierdut peste un trilion de euro, mai mult decat a pierdut de la Stefan cel Mare pana-n ’89

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Oficialul ONU, Calin Georgescu, a spus ca Romania este condusa numai de straini si ca in ultimii 26 de ani, Romania a suferit pierderi mai mari decat in perioada care s-a scurs de la stefan cel Mare si pana in 1989.

”In ultimul ceas, putem avea o vocatie. In primul rand este un fenomen global. Ne nastem cu totii din iubire si intram intr-o mare manipulare, in care nu exista democratie, ci doar corectitudine politica. La nivel mondial. Mentionez ca sclavagismul nu a disparut. Ci doar e o alta forma. Romania a ajuns aici pentru ca e intr-un haos bine calculat. Traim intr-o forma anti culturala, s-a pierdut rusinea. si s-a pierdut rusinea pentru ca lichelele si lacheii de serviciu si-au vazut visul cu ochii: cozile de topor au devenit topoare, dupa 1989 si au vandut pe margele de plastic intreaga tara.

Romania a fost vanduta de cei care au preluat puterea in 1989 si apoi si-au dat-o unul altuia timp de 26 de ani. Au vandut-o cu buna stiinta, Romania nu mai detine nimic, nu are economie.

Romania nu este un stat, ci o corporatie. Capitalul strain este cel care detine puterea, detine peste 60% din activele tarii, peste 50% din profit si ceea ce este cel mai grav: stapaneste parghiile strategice, de condus, ale tarii: industria de petrol gaze, distributia de energie…nu ne mai apartine.

Industria ca atare, marile intreprinderi au fost distruse. Privatizarea s-a facut in dezinteresul Romaniei. Cel mai grav e ca a fost vandut pamantul. si a fost vandut de cei care sunt astazi la putere, pe vremea cand erau ministri ai agriculturii. Padurile, apele, se vand. Totul este de vanzare. Mai putin sufletul romanesc si eu pe asta ma bazez. Sufletul romanesc va triumfa.

In 26 de ani, Romania a pierdut, si pot spune asta cu certitudine, peste un trilion de euro (o mie de miliarde sau un milion de miliarde – n.r.). Toate pierderile Romaniei, de la stefan cel Mare incoace, sunt mai mici decat ce s-a pierdut in acesti 26 de ani”, a declarat  Directorul Executiv al Institutiei ONU pentru Indicele Global al Sustenabilitatii, Calin Georgescu, pentru Televiziunea Romana, conform B1.