Zece la suta din populatia Terrei, adica 700 de milioane de oameni, ar putea muri in mai putin de doua luni.

Asta pentru ca un monah tibetan a transmis o avertizare pentru agentia spatiala americana NASA, ca pe 21 decembrie planeta va fi afectata de fenomenul „zona zero”, cand va disparea campul electromagnetic al tuturor obiectelor. Drept urmare, la ora opt dimineata, ora Moldovei, peste Terra se va lasa bezna si haosul.

Potrivit predictiilor monahului tibetan, cunoscut sub numele de Oracolul din Sambala, pe 21 decembrie Pamantul va trece prin „zona zero”, o stare a spatiului in care se stinge si nu poate sa se raspandeasca niciun fel de energie. La fel, dispare campul electromagnetic al tuturor obiectelor. Timp de patru zile, bezna de pe planeta va fi strafulgerata de flash-uri de lumina iluzorie, asemenea unor fulgere.

Monahul tibetan vine si cu cateva recomandari pentru zilele apocaliptice. Acesta sfatuieste pamantenii sa isi ia familia, documentele, banii si sa plece din oras undeva la tara. Acolo sa isi faca rezerve de produse alimentare, apa, lemne si lumanari pentru doua luni. Tibetanul cere oamenilor ca in decursul acestei perioade sa inchida geamurile si sa le acopere cu jaluzele sau perdele dense. Ei nu trebuie sa se uite prin ele si sa nu creada ochilor si urechilor si sa nu iasa in strada. Asta deoarece in acea stare energetica a Pamantului se vor auzi si vedea lucruri care in mod obisnuit nu pot fi percepute, astfel ca multi oameni vor innebuni.

Iesirea deplina a Pamantului din „zona zero”, potrivit tibetanului, se va produce pe 7 februarie 2013, cand va avea loc restaurarea partiala a energiei electrice. Procesul de revenire la normalitate va dura pana la sfarsitul lunii martie 2013.

Zilele apocaliptice vor modifica radical conceptia despre lume a oamenilor care vor supravietui, considera Oracolul din Sambala. Aceasta va deveni mai spirituala. In tarile dezvoltate vor inflori diverse invataturi spirituale, stiintifice si sisteme alternative de dezvoltare a individului.

6 COMENTARII

  1. Ciprian te rog scrie Românește. Chiar ne e greu să adăugam incă 5 caractere la experiența noastră de tastatură? âțșîă. Numai bine!

  2. Alexandru te asiguram ca nu suntem dusmanii diacriticelor, daca te uiti la inceputurile site-ului, in arhiva, am incercat sa pastram neatinsa limba romana! Tehnologia la care suntem conectati nu este prietena limbii romane si ori de cate ori este cate un „update” diacriticile se transforma in semne neintiligibile! Sper ca vei ramane cititorul nostru in continuare si ne vei ierta pentru adaptarea scriiturii la conditiile oferite de internet in momentul de fata!

    Multumim!

  3. Ai dreptate Daniela…Din ce cauza vor muri acei 700 mil. oameni? Din cauza lipsei de lumina? Aberant!

  4. Nu fi prea curioasa. Curiosii mor repede… Cel mai indicat e sa nu-ti fie frica si sa faci ce iti dicteaza sufletul. In orice imprejurare.

  5. Pentru mai multe lamuriri puteti citi si Cele trei secrete ale Sfintei Fecioare Maria in aparitia sa de la Fatima .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.